В Сочі підпалили будівлю суду

11 июля 2024

У російському куроротному місті Сочі спалахнув Лазарівський районний суд. Про це повідомило місцеве управління МНС у середу, 10 липня.

За останніми даними, вогонь поширився на майже 700 кв. До гасіння пожежі залучили понад 60 чоловік і 18 одиниць техніки. Про причину пожежі не повідомляють.

Разом з тим відповідальність за підпал будівлі взяв на себе Кубанський партизанський рух (КПР).

"Бійцями КПР сьогодні успішно здійснено підпал Лазаревського районного суду, бійці евакуйовані та перебувають у безпечному місці", – йдеться у повідомленні.

Раніше на півночі Москви сталася масштабна пожежа. Там згорів автомобільний салон. Густий чорний дим було видно за кілометри від місця пожежі.

У Росії сталася потужна пожежа на круїзному судні

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як вибрати настільні ігри для сімейної відпустки 21 октября 2024

Сімейна відпустка — це чудова можливість відпочити, провести час разом і відволіктися від суєти. У такі моменти на допомогу приходять настільні ігри — вони чудово урізноманітнюють дозвілля

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше