В США спростували "успішний удар" хуситів по авіаносцю Дуайт Ейзенхауер

24 июня 2024

Заяви підтримуваних Іраном хуситів про "успішну атаку" на американський авіаносець Дуайт Ейзенхауер - неправдиві. Про це в неділю, 23 червня, повідомило Центральне командування Збройних сил США в соцмережі Х.

У  повідомленні зазначається, що в суботу, 22 червня, судно покинуло регіон, у якому перебувало сім місяців. Авіаційна група корабля становить 90 літаків і гелікоптерів.

За їхніми даними, протягом останніх 24 годин сили Центрального командування США успішно знищили три безекіпажні надводні судна хуситів у Червоному морі. Ці знищені системи становили безпосередню загрозу для сил Сполучених Штатів, їхніх союзників і торгових суден у регіоні.

Хусити також запустили в Аденську затоку три протикорабельні балістичні ракети з контрольованого ними району Ємену: повідомлень про постраждалих або значних пошкоджень від суден не було.

Раніше ми вже писали, що в Червоному морі через атаку хуситів затонуло друге судно - суховантаж Tutor.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ 28 сентября 2024

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ. Подробиці і фото Фрагменти БПЛА обстежать спеціалісти

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше