В США вимагають відставки Спікера Джонсона - WSJ

17 апреля 2024

Республіканець Томас Массі, гострий критик подальшої допомоги Україні, заявив, що він приєднається до конгресменки-республіканки Марджорі Тейлор Грін у її клопотанні про відставку спікера Палати представників Майка Джонсона з посади. Про це у вівторок, 16 квітня, повідомив The Wall Street Journal.

Як пише WSJ, Томас Массі переконаний, що Джонсон повинен дозволити Республіканській партії обрати нового лідера, а потім піти у відставку.

Вказується, що критику Спікера спричинили його зусилля ухвалити довгоочікуване фінансування для України, Ізраїлю та інших закордонних союзників. 

"Джонсон зараз намагається провести складний законопроект, що складається з чотирьох частин, через Палату представників до кінця тижня. Значною мірою він покладається на голоси демократів і при цьому хоче зберегти свою посаду", - пише видання. 

Сам Джонсон заявив, що не піде у відставку, адже вважає себе спікером воєнного часу.

"Я не піду у відставку, і, на мою думку, це абсурдне уявлення, що хтось може внести пропозицію про відставку, коли ми просто намагаємося виконувати свою роботу. Нам потрібні тверді руки біля керма. Я вважаю себе спікером воєнного часу. Я не очікував, що цей шлях буде легким", - відповів на закиди у свій бік сам Джонсон.

Раніше у вівторок спікер Конгресу США Майк Джонсон оприлюднив свій план підтримки союзників. Він представивши чотири окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та інших пріоритетів національної безпеки. Раніше вони були об’єднані в один законопроєкт.

Тим часом у Білому домі виступили проти розділення допомоги Ізраїлю та Україні.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Наталка Денисенко замилувала черговим фотосетом у білому вбранні 30 апреля 2024

Любителька білого кольору, акторка Наталка Денисенко замилувала черговим фотосетом у (на диво) білому вбранні.

YouTube почав показувати рекламу під час паузи у відео 30 апреля 2024

YouTube почав показувати рекламу під час паузи у відео

Демократи не дозволять прибрати спікера Джонсона - ЗМІ 30 апреля 2024

Критику Спікера спричинили його зусилля ухвалити довгоочікуване фінансування для України, Ізраїлю та інших закордонних союзників.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

4 роддом 0.6
4 роддом

Отзывов: 1

Віталій 5.0
Віталій

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше