В Угорщині назвали допомогу НАТО Україні "божевільною місією"

8 мая 2024

Угорщина не буде брати участі в "божевільній місії" НАТО з надання допомоги Україні. Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляє інформагентство Reuters.

За його словами, у квітні союзники по НАТО домовилися почати планування довгострокової військової підтримки України, створивши фонд у розмірі 100 мільярдів євро (107 мільярдів доларів).

НАТО візьме на себе частину координаційних функцій очолюваної США коаліції, відомої як група Рамштайн - контактна група з питань оборони України. Сійярто підтвердив, що уряд країни раніше виступав проти цього плану.

"Угорщина залишиться осторонь від божевільної місії НАТО, незважаючи на тиск", - заявив угорський урядовець.

Раніше державний секретар закордонних справ Угорщини Трістан Азбей заявив, що в останні тижні спостерігаються "позитивні ознаки" виконання Україною вимог Будапешта щодо прав угорської національної меншини.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Брежнєва похизувалася перед шанувальниками стрункою фігурою на нових фото 19 мая 2024

Співачка Віра Брежнєва похизувалася перед шанувальниками стрункою фігурою на нових фото.

Лікарі назвали небезпечні для серця продукти, які слід виключити з раціону для його здоров'я 19 мая 2024

Наше серце — це дивовижний м'яз, який скорочується близько 100 тисяч на день і зберігає нам життя. Вживання певних продуктів допомагає йому залишатися здоровим. Тоді як інші можуть підвищити ризик серцевих захворювань.

Переможець Євробачення-2024 з'явилися на шоу у чудернацькому в'язаному костюмі з листя 19 мая 2024

Переможець Євробачення-2024, шведський артист Nemo, які вважають себе небінарною особистістю, з'явилися на ТБ у чудернацькому костюмі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше