Василь Вірастюк нецензурно висловився на адресу Іво Бобула

17 апреля 2024

Відомий український силач Василь Вірастюк пригадав про свій конфлікт 7-річної давності з естрадним співаком Іво Бобулом і хоч образ на артиста він не має, але народний депутат партії "Слуга народу" спромігся вилаятися на нього. У 2016 році Вірастюк відвідав іменний номер співака в одному з готелів у Чернівцях та публічно висміяв речі, які там побачив.

Сам Іво Бобул у грудні 2023 року стверджував, що готовий пробачити тогочасну поведінку спортсмену лише, якщо той особисто підійде до нього та вибачиться. Вірастюк навідріз відмовляється принижуватися перед кимось, тому послав артиста куди подалі. Про це стало відомо з його інтерв'ю Славі Дьоміну.

"Та пішов він нах*й. Товстий мішок лайна. Людина без почуття гумору взагалі", – сказав нардеп.

Зокрема, силач пригадав, що вже просив пробачення: "Я це зробив один раз на каналі "1+1". Скільки раз я повинен приносити вибачення? Я сказав, що все розумію. Можливо там десь було щось сказано про Лілію Сандулесу не зовсім влучно. Я вибачаюсь, забираю свої слова назад, але я абсолютно нічого не мав поганого на увазі".

Раніше Бобул розповідав, що ніколи в житті не бачився із кривдником, хоча Вірастюк стверджує протилежне: "Та я з ним бачився у Львові на залізничному вокзалі. Він відморозився".

Скандал стався ще у 2016 році, коли спортсмен в одному з чернівецьких готелів знайшов "Іменний номер Іво Бобула". Тоді він у своєму блозі запостив відео та фотографії з кімнати, у якій було багато пам'ятних реліквій співака, зокрема естрадні костюми та раритетні фото. Подібні висміювання сильно розізлили Іво Бобула, і він назвав подібне "знущанням зі своїх здобутків". Сам же Вірастюк вважає, що співак просто не має почуття гумору.

"Чернівці не перестають дивувати. Іменний номер самого "Іво Васильовича Бобула". Потрапив у святая святих, номер-музей легенди українського шоу-бізнесу, де мали можливість побувати Андрій Хливнюк, Віктор Павлик, ну і ще декілька шанованих людей. Вибачте, не стримався", – сказав у відеоблозі спортсмен.

Бобул, своєю чергою, розповів наскільки для нього ці речі є важливими: "Це не прикол, це дурість. Не треба сміятися над тим, що людина має. Навіщо? У мене ж у Чернівцях квартири немає. І коли приїжджаю, то там живу. Це моя кімната. І там є фотографії з моїми артистами, яких я люблю, є мій шлях, як я починав… Є там щось і старовинне. Наприклад, гітара. Навіщо сміятися?"


Наступного року подібно висміяв "Іменний номер Іво Бобула" український співак та лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя. Музикант притулився до дверей кімнати, а сам знімок підписав так: "Ну все... Заряд на день прийдешній. Чернівці, сьогодні зі мною сила Іво!"

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що у Василя Вірастюка народився четвертий син. Малюку вже виповнилося 9 місяців, тому роман із новою третьою коханою Іриною стронгмен розпочав ще перебуваючи в 15-річному шлюбі із дружиною Інною.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Росія і Китай переходять на підпільні платежі через відмову банків - ЗМІ 30 апреля 2024

Великі банки КНР тепер потребують кількох місяців, а не днів, щоб провести платежі з Росії.

На Київщині під час гасіння господарчої будівлі рятувальники виявили тіло чоловіка 30 апреля 2024

На Київщині під час гасіння господарчої будівлі рятувальники виявили тіло чоловіка. Подробиці трагедії Обставини та причини події встановлять правоохоронці

У Києві відкрилася виставка відомого українсько-американського фотографа 30 апреля 2024

У Києві відкрилася виставка відомого українсько-американського фотографа

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Байло Н.В 5.0
Байло Н.В

Отзывов: 1

Ужасно 0.5
Ужасно

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше