38-річна вдова Г’ю Гефнера закрутила роман з біологом та назвала головну різницю між ним і засновником Playboy

21 сентября 2024

Американська модель Крістал Гефнер, вдова покійного шеф-редактора журналу PlayBoy Г'ю Гефнера показала свого нового обранця – морського біолога Джеймса Ворда. Пара познайомилася на Гаваях, куди жінка переїхала після смерті чоловіка у 2017 році.

До зустрічі з Вордом, Крістал вважала, що їй буде складно знайти нові стосунки, розповіла вона US Weekly. "Я пройшла через зцілення, що було дуже необхідним, – пояснила 38-річна красуня в інтерв'ю. – Я не знала, як це –мати здорові стосунки. Іноді це здається чужим. Але я вірю, що якщо ви продовжуєте працювати над цим, ваш мозок перепрограмує себе, і ви зможете бути по-справжньому щасливим, зціленим".


На Гаваях Крістал з 41-річним Вордом познайомили спільні друзі. Дізнавшись від близьких, що Джеймс "хороший хлопець", модель вирішила зблизитися з ним, і вони миттєво "зійшлися характерами", об'єднані спільною любов'ю до природи. За наявними даними, окрім того, що Ворд – морський біолог, він також володіє компанією, що займається морськими екскурсіями на острові.


"Я ніколи не відчувала, що у мене був хтось, хто по-справжньому захищав би мене. А в цих стосунках я відчуваю, що маю захисника", – поділилася зірка. Крістал додає, що її роман з Вордом дуже відрізняється від стосунків з покійним засновником Playboy. Закохані не лише ближчі за віком, але й мають "багато спільних рис", а також хочуть бути щасливими один з одним.

"Стосунки з Гефом були більш односторонніми. Я завжди хотіла переконатися, що він щасливий і що у нього є все, що йому потрібно, – розповідає вона. – Я дуже люблю догоджати людям, тому завжди була такою по відношенню до Гефа".

Раніше OBOZ.UA писав про те, як дочка Брюса Вілліса, який страждає від деменції, розповіла шанувальникам невтішні новини про стан здоров'я важкохворого батька. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Кемерон зніме новий фільм про атомну бомбу 21 сентября 2024

Повторить успіх "Аватара"? Кемерон зніме новий фільм про атомну бомбу Режисер неодноразово доводив, що його фільми - це завжди більше, ніж просто кіно

Брежнєва презентувала кліп на танцювальну пісню "Зупини" 21 сентября 2024

Співачка Віра Брежнєва, яка віднедавна вирішила називатися просто VIRA, презентувала кліп на танцювальну пісню "Зупини".

Цукерберг показав, як проводить час із 1,5-річною донечкою 21 сентября 2024

Американський медіамагнат Марк Цукерберг, котрий є щасливим татусем трьох дівчаток, показав, як корисно проводить час із молодшою з них - півторарічною Аурелією.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше