"Ветеранка" з радянською зіркою, яка засвітилася біля Меморіалу вічної слави в Києві, із 2018 року була у базі "Миротворця"

10 мая 2024

"Ветеранка", яка намагалась пройти до Меморіалу вічної слави в Києві у формі, схожій на радянську та з забороненою символікою, знаходиться у базі проєкту "Миротворець". Зазначається, що вона неодноразово брала участь в антидержавних акціях.

Про це повідомили в соціальних мережах. Є інформація, що вона причетна до антиукраїнської пропаганди.

Так, 9 травня, жінка та чоловік у військовій формі, схожій на радянську, намагались пройти до Меморіалу вічної слави. При цьому на їхніх головних уборах була радянська символіка – червона зірка із гербом неіснуючого вже СРСР.


Правоохоронці спокійно повідомили порушникам про відповідальність через демонстрацію забороненої символіки. Поліцейські проінформували їх, що вони зможуть пройти за однієї умови – зняти зірки. Проте жінка це робити відмовилась – за її словами, форма належала її матері, а медалі – ювілейні.

За інформацією соцмереж, участь у провокації брала жінка, яка схожа на Галину Савченко. У базі проєкту "Миротворець" зазначається, що вона народилась у період з 1949 по 1950 роки (після Другої світової війни), займається антиукраїнською пропагандою та бере участь у антидержавних акціях.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Печерському районі Києва в четвер, 9 травня, щоб покласти квіти біля Вічного вогню, до Меморіалу вічної слави прийшла невелика кількість людей. Не обійшлось і без провокацій – жінка та чоловік у формі, схожій на радянську, намагалися пройти до монумента, маючи на одязі заборонену символіку.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сальма Хаєк у паєтках, заквітчана Селена Гомес та Кейт Бланшетт у золотому: якими образами вражали зірки у Каннах 20 мая 2024

У Каннах триває міжнародний кінофестиваль, а зірки продовжують вражати публіку своїми розкішними образами на червоній доріжці.

Депутатка Мезенцева від СН оголосила про заміжжя. Фото 20 мая 2024

Депутатка від "Слуги народу" Марія Мезенцева вийшла заміж. Її обранцем став 33-річний військовий, командир підрозділу "Ахіллес" та депутат Київської міськради Юрій Федоренко.

Windows XP і Windows 2000 автоматично заражаються вірусами за кілька хвилин після інсталяції 20 мая 2024

Windows XP і Windows 2000 автоматично заражаються вірусами за кілька хвилин після інсталяції

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше