СБУ повідомила про підозру психологині київської школи, яка вихваляла Путіна та війну РФ проти України

10 мая 2024

У Києві співробітники СБУ викрили ще одну прихильницю "русского міра". Зловмисниця, яка працює практичною психологинею в одній із спеціалізованих шкіл столиці, вихваляла Володимира Путіна та війну РФ проти України.

Про це повідомили в пресслужбі Служби безпеки України в Києві та Київській області. Підозрюваній загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

"Зловмисницею виявилися 32-річна мешканка Києва, яка працює практичною психологинею в одній із спеціалізованих шкіл Дніпровського району столиці. Досудовим слідством встановлено, що з початком збройної агресії проти України жінка створила анонімну сторінку в мережі TikTok, на якій розміщувала власні дописи з російською пропагандою", – розповіли в Службі безпеки.

Зокрема, на платформі застосунку зловмисниця публікувала ілюстративні матеріали, в яких героїзувала дії московського політичного керівництва та виправдовувала воєнні злочини рашистів.


"Короткі відео зловмисниця супроводжувала особистими коментарями, в яких підтримувала окупацію ворогом українських територій. Загалом сторінка пропагандистки охопила понад 10,5 тис. підписників", – уточнили в СБУ.

За фактом виправдування, визнання правомірною збройної агресії РФ проти України, глорифікації її учасників відкрито кримінальне провадження, прихильниці "русского міра" повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, співробітники Служби безпеки України повідомили про підозру охоронцю Запорізької АЕС, що перейшов на службу до окупантів. За зраду він отримав від загарбників "підвищення" – посаду в окупаційній "адміністрації" Енергодара Запорізької області.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Прем'єр Естонії пояснила, чому союзники та світ мало допомагають Україні 20 мая 2024

Україна страждає від затримок і недостатніх поставок військової допомоги, які доводиться компенсувати самопожертвою українських солдатів.

У Росії безногому учаснику війни проти України зламали руку за шум протезу 20 мая 2024

Чоловік намагався закрити голову руками і в результаті отримав перелом тієї руки, в яку раніше вставили пластину.

Старший син Кейт Міддлтон принц Джордж у 2016 році порушив протокол, прийшовши на зустріч з Обамою в халаті 20 мая 2024

Старший син Кейт Міддлтон принц Джордж порушив протокол, прийшовши на зустріч з Обамою в халаті Королівські особи ледь не від самого народження зобов'язані дотримуватися строгих правил

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше