Виконавець хіта Gangsta’s Paradise, репер Coolio, помер у 59 років (відео)

30 сентября 2022

Знаменитий американський репер Артіс Леон Айві, відомий багатьом під псевдонімом Coolio, помер у середу, 28 вересня.

Репера Coolio не стало у Лос-Анджелесі у віці 59 років. Смерть музиканта підтвердив друг та менеджер артиста Джарел Поузі.

Як розповів Поузі виданню Variety, Coolio не стало близько 17:00 28 вересня. Він помер у будинку свого друга:

"Ми засмучені втратою нашого дорогого друга та клієнта Coolio , який помер сьогодні вдень. Він зворушив світ своїм талантом, і ми будемо дуже сумувати за ним. Дякую всім у всьому світі, хто слухав його музику, і всім, хто повідомив про його смерть. Нехай у ваших думках і молитвах будуть близькі Coolio", – сказала менеджерка артиста Шейла Фінеган.

Зазначимо, що Coolio здобув популярність на реп-сцені Лос-Анджелеса в 90-х роках, зробивши великий прорив, коли записав пісню "Gangsta's Paradise" для фільму "Небезпечні розуми" 1995 року з Мішель Пфайффер у головній ролі. Вона швидко стала однією з найпопулярніших реп-пісень усіх часів, очолювала чарт Billboard Hot 100 протягом трьох тижнів і 1995 року стала синглом № 1 в Сполучених Штатах. 1996 року "Gangsta's Paradise" був номінований на "Запис року" та "Найкраще сольне реп-виконання" на премії "Греммі" – Coolio отримав статуетку в останній номінації.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

"Щасливий більше, ніж колись": екс Лорак похвалився свідоцтвом про розлучення 29 марта 2024

Слідом за заявою вже офіційної ексдружини турецького бізнесмена Мурата Налкакіоглу, Лілією Реус, доказ про розлучення надав і сам чоловік.

Telegram має тільки один плюс - Буданов 29 марта 2024

Голова Головного управління розвідки України Кирило Буданов на формі Kyiv Stratcom Forum 2024 висловив свою думку щодо Telegram.

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв 28 марта 2024

Німеччина має намір продовжити пільги для українських водіїв

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше