На Київщині судитимуть чотирьох зловмисників, які викрадали людей та вимагали у них гроші

8 мая 2024

У Київській області судитимуть організовану злочинну групу, яка займалась вимаганням, розбійними нападами та викраденням людей. Щоб отримати  гроші, зловмисники били та катували своїх жертв.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Обвинувачуваним загрожує до 15 років позбавлення волі.

"Розслідуванням встановлено, що у складі організованої злочинної групи діяли мешканці Софіївської Борщагівки. За надуманим приводом вони вимагали гроші від місцевих мешканців, погрожували їм розправою та застосовували фізичну силу. Одного з потерпілих обвинувачені заштовхали у машину та привезли до гаража. У нього відібрали мобільний телефон, банківські картки, з яких надалі зняли наявні на рахунку кошти. Чоловіку наказали роздягнутись та залізти до ями в гаражі, накрили її дошками, вимагаючи сплати 40 тис. грн", – розповіли в пресслужбі.

У прокуратурі додали, що іншого потерпілого також незаконно утримували та змушували виконувати дії, які принижують людську честь та гідність. Крім того, один з обвинувачених бив його по обличчю та голові, а потім заподіяв розпеченим металевим предметом термічний опік на грудній клітині. Після погроз та психологічного тиску потерпілий передав зловмисникам гроші.

Наразі слідство за цими фактами завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві затримали чоловіка, який протягом дня скоїв два розбійних напади на кредитні установи. Погрожуючи ножем, зловмисник вимагав у працівниць гроші.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Єва Лонгорія, Емма Стоун та Ума Турман вразили образами на хіднику Каннського кінофестивалю. Фото 19 мая 2024

На 77-му Міжнародному Каннському кінофестивалі 17 травня відбулася прем'єра фільму "Види доброти" з 35-річною Еммою Стоун у головній ролі. На хідник вийшло чимало зірок у ефектних образах.

На Київщині легковик на швидкості протаранив електроопору та вилетів у кювет 19 мая 2024

На Київщині легковик на швидкості протаранив електроопору та вилетів у кювет. Фото і подробиці Обставини та причини аварії встановлять слідчі

Фахівці пояснили, чому не можна носити телефон близько до тіла 19 мая 2024

Чому не можна носити телефон близько до тіла?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше