Викрали чоловіка та вимагали $50 тисяч: у Києві судитимуть двох зловмисників

28 июня 2024

У Києві судитимуть двох зловмисників, які на Печерську викрали чоловіка. Після цього вони вимагали у потерпілого 50 тисяч доларів США, які він нібито був винен.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури. Обвинувачуваним загрожує до 12 років позбавлення волі.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2023 року на столичному Печерську обвинувачені силою затягли 29-річного чоловіка до свого автомобіля з метою отримати від нього гроші, які він начебто був винен. При собі потерпілий мав 2500 доларів США та мобільний телефон, які привласнив один з викрадачів. Обвинувачені обіцяли відпустити чоловіка, якщо він заплатить їм 50 тисяч доларів США", – розповіли в пресслужбі.


Потерпілого утримували в неволі три доби, тим часом правоохоронці вже шукали його і вийшли на слід викрадачів. Після їх затримання чоловіка відпустили.

Наразі слідство за фактами викрадення, незаконного позбавлення волі людини, групою осіб, з корисливих мотивів, грабежу та вимагання, вчинених в умовах воєнного стану, завершено. Обвинувальний акт відносно двох чоловіків 24 та 25 років направлено до суду для розгляду по суті. До обвинувачених на даний час застосовано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, без внесення застави.

Як повідомляв OBOZ.UA, На фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області, 22-річний Денис Козак. Життя мужнього захисника України обірвалось 21 травня.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині футбольні ворота впали на 10-річного хлопчика: дитина у важкому стані в лікарні 30 июня 2024

На Київщині футбольні ворота впали на 10-річного хлопчика: дитина у важкому стані в лікарні Обставини події встановлять правоохоронці

Стали відомі 7 способів не потонути в негативі 30 июня 2024

7 способів не потонути в негативі

На Київщині у річці Рось під час купання потонув чоловік 30 июня 2024

На Київщині у річці Рось під час купання потонув чоловік. Подробиці трагедії Обставини смерті мешканця регіону встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Попіль Ольга 5.0
Попіль Ольга

Отзывов: 1

Ineed 0.5
Ineed

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше