Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця

28 марта 2024

У Києві судитимуть посадовця комунального підприємства, якого обвинувачують у хабарництві. Чоловік вимагав 500 тисяч гривень від мешканки міста за асфальтування дороги.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, у листопаді 2023 року правоохоронці викрили на хабарництві заступника начальника комунального підприємства, яке відповідає за ремонт і утримання автомобільних шляхів одного з районів Києва.


"В ході досудового розслідування слідчі з’ясували, що до посадовця звернулася киянка з проханням заасфальтувати під’їзду дорогу до будинку. Службовець запевнив жінку в тому, що послуга буде коштувати 500 тисяч гривень та наголосив, що при укладанні договору із комунальним підприємством сума за виконання робіт значно зросте. Комунальник настояв на тому, щоб надати жінці вищевказану послугу на бездоговірній основі та запросив у неї усю суму готівкою", – розповіли в пресслужбі.



Зловмисника затримали під час отримання другого траншу "винагороди" у розмірі 425 тисяч гривень. За фактом хабарництва було відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Наразі досудове розслідування у завершено, а обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду справи по суті.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці викрили голову однієї медико-соціальних експертних комісій (МСЕК) на Київщині, яка, за даними слідства, за гроші допомагала отримати групу інвалідності. Її затримали на гарячому.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У центрі Києва в школі під час навчального процесу обвалилась стеля 27 апреля 2024

У центрі Києва в школі під час навчального процесу обвалилась стеля. Подробиці і відео Інформації про постраждалих поки не надходило

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Стали відомі 5 цікавих фактів про Михайла Коцюбинського 26 апреля 2024

Переконав Винниченка не писати російською та "змусив" всю Європу говорити про Україну: 5 маловідомих фактів про Михайла Коцюбинського Він активно збагачував українську літературну мову новими словами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Leo-shop.com.ua 0.2
Leo-shop.com.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше