У Києві затримали 22-річного рецидивіста, підозрюваного у крадіжці

3 июля 2024

У Києві правоохоронці затримали раніше судимого 22-річного молодика, який, за версією слідства, обікрав торгівельний кіоск на Харківському масиві. Чоловік заліз в середину МАФу через віконце, а потім виніс гроші, товар та мобільний телефон.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них звернулася продавчиня кіоску та повідомила про крадіжку з торгівельного закладу біля станції метро "Харківська". Було встановлено, що невідомий вночі зламав віконце сигаретного кіоску та проник до приміщення. Зловмисник поцупив гроші, товар та мобільний телефон.

"Під час розшукових заходів поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 22-річний киянин, якого слідчі затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу Украйни. Останній вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж, а під час невідкладного обшуку за його місцем помешкання правоохоронці розшукали та вилучили речові докази", – додали в поліції.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці повідомили про підозру в крадіжці водію таксі. За інформацією слідства, дружина безвісти зниклого військового забула в машині зловмисника 400 тис. гривень, а той вирішив їх привласнити.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Кремля немає оптимізму щодо подальших відносин із Лондоном - Пєсков 5 июля 2024

У Кремлі вважають, що новий уряд Британії не схильних до якоїсь гнучкості і не схильний до "креативу в нормалізації двосторонніх російсько-британських відносин".

Путін запропонував завершити "конфлікт" з Україною 5 июля 2024

Володимир Путін поскаржився Віктору Орбану на Україну, яка "не готова відмовитися від ідеї ведення війни до переможного кінця".

Metallic-тренд: як носити і з чим комбінувати сяючий одяг 5 июля 2024

Наприкінці 2023-го чимало модних брендів додали до своїх колекцій так званий колір металік. Сяючі сукні, взуття та аксесуари - все говорило, що на порозі з’явився новий тренд.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше