В мережі розказали, хто така Еден Голан, яка поїде від Ізраїлю на Євробачення, і що її повʼязує з Україною

8 февраля 2024

Уродженка Ізраїлю Еден Голан, яка має українське коріння по маминій лінії, але прожила майже все життя в Москві, була обрана представницею країни на Євробаченені-2024 на ізраїльському Нацвідборі. Співачка має доволі багату на сумнівні рішення біографію, що може вплинути на її сприйняття українцями.

Наприклад, факт того, що ізраїльська виконавиця з українським корінням ігнорує війни в обох країнах на своїй популярній сторінці в Instagram, порадує лише пропалестинських слухачів. OBOZ.UA вирішив розповісти про Еден детальніше.

Якщо вірити даним з відкритих джерел, Голан народилася в Кфар-Саві, Ізраїль, у 2003 році, але дитинство провела в Москві, куди її сімʼя переїхала через роботу батька – єврея-латиша. Матір співачки Ольга – українка за походженням.

У Росії артистка прожила аж 13 років, поки в 2022-му не повернулася на батьківщину. В її профілі збереглося одне фото з Москви дворічної давнини.

Дідусь Голан – Юрій – колись закінчив факультет журналістики МДУ та працював у газеті "Радянська молодь". Чоловік має відверто проукраїнську позицію, про що можна зробити висновок, лиш поверхнево поглянувши на сторінку в Facebook. На його стіні – український прапор, висміювання псевдореферендумів, "імпортозаміщення" та Путіна, а також теплі слова про успіхи внучки.

Повертаючись до життя співачки в РФ, варто згадати, що описувала вона ці роки двояко. Хоч саме в Росії Еден здобула популярність, взявши участь у "Голосі" та Нацвідборі на дитяче Євробачення, росіяни так і не визнали уродженку Ізраїлю "своєю".

За словами Голан, вона почувалася некомфортно через часті прояви антисемітизму. Наприклад, російські друзі не хотіли називати її Еден, тому кликали "Наташею".

До речі, у 2016 році артистка виступала на конкурсі "Новая волна" в окупованому Криму в дуеті зі співачкою Нюшею.

Раніше OBOZ.UA писав, хто така AIKO, яка представить Чехію на Євробаченні-2024, та чому її порівнюють зі зрадницею України.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Olvica.net 4.8
Olvica.net

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше