Російський репер Noize MС підтримав операцію ЗСУ у Курській області та розповів про рідних у Бєлгороді

15 августа 2024

Російський репер Noize MС, який з 2014 року засуджує путінський режим, підтримав українську операцію у Курській області Росії. Артист вважає, що агресору потрібно "дати по зубам", щоб окупанти відступили з України.

Водночас він співчуває жителям РФ, котрі начебто постраждали від бойових дій. Відповідний пост зʼявився в Instagram співака.

У Суджі Курської області, звідки уже надходять відео з українськими воїнами, залишається нечужа для репера людина – бабуся його дуже близького друга. Як розповів артист, вона не тікала з міста.

"Війна – л*йно. Війни не повинно бути. Але, поки агресор не отримує по зубах, він не заспокоюється і не відступає, а відтак війна триває — у цьому проблема. Тому так, я бажаю Україні перемоги. І я на цю перемогу також працюю. Що ніяк не заважає мені співчувати мирним жертвам на російській стороні. І таких як я багато. Тут немає жодної суперечності", – написав Noize MC.

На фото він позував у футболці з написом "Азов", однак поспішив виправдатися, що це відсилання не до героїчного батальйону.

"Тепер поговоримо про екстремістську символіку. На цій футболці зображено поїзд "Азов", який раніше курсував за маршрутом Київ-Маріуполь. Її мені подарувала моя подруга Яна Яковенко. Вона сама намалювала цей принт. Яна з Маріуполя. Її місто знищено російськими військами", – пояснив співак.

Артист постав на три літери підписників, які критикують його за допомогу постраждалим від бойових дій, а також поділився, що має українського дідуся та бабусю-росіянку, котрі зараз живуть у Бєлгороді.

Раніше OBOZ.UA писав, що дідусь співака народився на Донеччині, а також тривалий час жив у Вінниці. За словами музиканта, саме він прищепив внуку любов до української мови.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У США скасували запрошення прем'єра Грузії на зустріч з Байденом 25 сентября 2024

Раніше грузинська делегація демонстративно проігнорувала промову Байдена про підтримку України.

Голодування задля схуднення: плюси та мінуси 25 сентября 2024

Перед тим, як почати голодування заради довгоочікуваної цифри на вагах, варто знати його максимально допустиму тривалість, щоб не заподіяти шкоди здоров’ю.

Світлана Білоножко розповіла, як заробляє після смерті чоловіка та скільки грошей витрачає на себе 25 сентября 2024

Світлана Білоножко розповіла, як заробляє після смерті чоловіка та скільки грошей витрачає на себе Співачка називає себе шопоголіком

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше