Які зарплати отримуватимуть голови РДА, ОДА та інші держслужбовці

17 апреля 2016

Із 1 травня 2016 року державним службовцям підвищать посадові оклади, надбавки за ранг, а також наберуть чинності нові визначення прирівняння посад державної служби до відповідних груп оплати праці. Саме того дня набуде чинності новий закон "Про державну службу", а також відбудеться планове підвищення прожиткового мінімуму, мінімальних зарплат та пенсій.

Підвищення зарплат чиновникам передбачено постановою Кабміну "Деякі питання оплати праці державних службовців у 2016 році", яку оприлюднили на урядовому порталі.

"Відповідно до запропонованої схеми посадові оклади державних службовців будуть підвищені та становитимуть, зокрема, від 1723 грн на посаді спеціаліста в районі до 8615 грн на посаді голови районної державної адміністрації;  від 2412 грн на посаді спеціаліста в області до 10338 грн на посаді голови обласної державної адміністрації;  від 3618 грн на посаді спеціаліста в державному органі, юрисдикція якого поширюється на територію всієї України, до 12061 грн на посаді керівника державного органу (державного секретаря).  Також пропонується затвердити розміри надбавок за 9 рангами державного службовця від 200 до 1000 грн", – ідеться в поясненні до постанови.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Патріарх Кирило покарав священника, що служив панихиду по Навальному 25 апреля 2024

Ієрея понизили до псаломщика і заборонили проводити благословення, носити рясу та священицький хрест.

Український співак розповів, який Андрій Данилко в реальному житті 25 апреля 2024

"Ми вдвох святкували Новий рік". Український співак розповів, який Андрій Данилко в реальному житті Він пригадав цікаву історію з життя

У Києві на пляжі "Троєщина" затримали чоловіка із 1,2 кг психотропів 25 апреля 2024

Намагався втекти від поліції: у Києві на пляжі "Троєщина" затримали чоловіка із 1,2 кг психотропів. Подробиці і відео Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше