Стало відомо, який вигляд має 19-річна донька Клаудії Шиффер та що її пов'язує з королем Великої Британії

5 июня 2024

Донька супермоделі Клаудії Шиффер, 19-річна Клементина Де Вер Драммонд відвідала модний показ Dior, який днями пройшов у стінах шотландського замку Драммонд. Користувачі мережі побачили вражаючу схожість між мамою та дочкою.

Вихід Клементини у люди знаменував її сольний світський дебют. Юна красуня була вбрана у шкірняий тренч до щиколотки, пише El Espanol. Вона зробила акцент на талії, зав’язавши чорний пояс.


Дотримуючись правила "менше означає більше", Де Вер Драммонд відмовилася від аксесуарів та яскравих кольорів. Драматичний образ дівчини нагадав стиль її матері Клаудії Шиффер у 90-х.


Цікаво, що прізвище Клементини та назва замку збігаються невипадково. Справа у тому, що її батько, британський режисер Меттью Вон, дізнався про своє коріння у віці 30 років. Виявилося, татом Меттью приходиться не американський актор Роберт Вон, а граф Джордж Елберт Гарлі Де Вер Драммонд, який покинув матір знаменитості незадовго до народження сина.



Британський аристократ був хрещеником короля Георга VI, батька Єлизавети II. Саме він був представником родини Драммондів, які й побудували однойменний замок у Шотландії. Наразі Меттью Вон в офіційному та особистому житті використовує старовинне прізвище, однак у професійній діяльності він залишив колишнє ім’я.


Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як Леді Гагу запідозрили у вагітності: що відомо про Майкла Поланскі, якого вважають батьком майбутньої дитини співачки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля актор Дмитро Пєвцов 4 октября 2024

"Про Путіна не розмовляли". Ахтем Сеітаблаєв розповів, як поводився на зйомках в Україні один із рупорів Кремля – актор Дмитро Пєвцов Режисер також зізнався, які два російські артисти його приємно вразили на майданчику

Жінка шокувала жахливою підтяжкою сідниць гіалуроновою кислотою, від якої ледь не померла – фото 4 октября 2024

Через шість днів після процедури вона була на межі смерті.

Олексій Залевський поділився теорією вторгнення РФ і розповів про інтерес до Арестовича та Невзорова 4 октября 2024

"Путін почав війну від нудьги": Олексій Залевський поділився теорією вторгнення РФ і розповів про інтерес до Арестовича та Невзорова Режисер вважає, що диктатор хоче увійти в історію

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФОП Дюдюк Р. М. 5.0
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше