Принц Гаррі не стримав емоцій під час розмови з вдовою і згадав свою покійну маму

28 июня 2024

Принц Гаррі у віці 12 років втратив маму, принцесу Діану, яка загинула в автокатастрофі в Парижі, і це стало для нього важкою втратою в такому юному віці. З часом він зміг змиритися з цим, а нині своїм досвідом поділився з вдовою воїна в Азербайджані, що довело його ледь не до сліз.

Засновниця благодійної організації "Маленькі солдати Скотті" Ніккі Скотт розповіла принцу Гаррі, як своєму 5-річному сину Каю повідомляла про смерть батька у війні в Афганістані у 2009 році. Як пише Daily Express, герцог Сассекський підтримав жінку і поділився власною історією.

Протягом певної частини розмови принц Гаррі ледве стримував сльози. На обличчі було помітно, що він почав частіше кліпати очима та прикусувати губи. Згодом він зібрав долоні в замок та тримав їх поруч з обличчям, щоб приховати емоції.

"Це було найгірше. Як це сказати п’ятирічній дитині? Я підняла його, посадила на ліжко і запитав: "Кай, ти пам’ятаєш, де був тато?" і він сказав: "Так, в Афганістані", а я сказала: "Сталося дещо справді погане, і лиходії поранили тата, і він помер", – поділилася спогадами жінка. Згодом Ніккі Скотт згадала про те, як принц Гаррі втратив маму, адже для дітей не існує різниці: на війні загинула близька людині, чи в автокатастрофі.

Тоді герцог поділився порадою, яка допоможе опанувати себе при втраті близької людини.

"Ви переконуєте себе, що людина, яку ви втратили, хоче, щоб ви сумували якомога довше, щоб довести їм, що їх не вистачає. Але одного разу зрозумівши, що якщо я говорю про це і святкую їхнє життя, то насправді все стає легше, на відміну від того, що "я просто не буду про це говорити, і це найкращий спосіб впоратися", коли насправді це не так. Якщо ви придушуєте це занадто довго, ви не можете придушити це назавжди, воно не стійке, і це буде роз'їдати вас зсередини", – зазначив принц.

Раніше OBOZ.UA писав, що Меган Маркл вже 6 років не спілкується з батьком і навіть жодного разу не знайомила його з дітьми.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині футбольні ворота впали на 10-річного хлопчика: дитина у важкому стані в лікарні 30 июня 2024

На Київщині футбольні ворота впали на 10-річного хлопчика: дитина у важкому стані в лікарні Обставини події встановлять правоохоронці

Мірошниченки вперше показали чотирьох дітей разом 30 июня 2024

Шоумен Тімур Мірошниченко разом зі своєю дружиною, адвокаткою та блогеркою Інною, які днями вдочерили ще одну дівчинку, вперше показали всіх дітей разом на прогулянці.

Зубожілий Каньє Вест змушений благати Кардашян про допомогу - інсайдер 30 июня 2024

Американський скандальний репер Каньє Вест має проблеми з фінансами й був змушений звернутися по допомогу до колишньої дружини, теледіви Кім Кардашян.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Юлія Бешковецька 1.0
Юлія Бешковецька

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше