Що стало відомо про сім'ю потенційної президентки США Камали Гарріс, яка виховує названих доньку і сина

26 июля 2024

Родина віцепрезидентки Камали Гарріс відреагувала на сексистське висловлювання сенатора Джеймса Девіда Венса. Раніше політик назвав кандидатку в президенти США "бездітною кошатницею" через те, що 59-річна громадська діячка не народжувала дітей.

Попри це, Гарріс – мачуха 29-річного сина Коула й 25-річної доньки Елли від першого шлюбу її чоловіка Дугласа Емхоффа. Крім того, його ексдружина Керстін Емхофф підтримала Камалу. "Це безпідставна атака, – сказала вона CNN . – Понад 10 років, відколи Коул і Елла були підлітками, Камала була однією з батьків разом із Дугом і мною. Вона любляча, піклується, захищає та завжди присутня. Я люблю нашу змішану сім’ю і вдячна, що вона є в ній".

Як повідомляє NBC, Елла Емхофф також відреагувала на образу, написавши: "Як ти можеш бути "бездітною", коли у тебе є такі милі діти, як Коул і я". "Я люблю своїх трьох батьків", – додала вона.

Відповідь родини надійшла після того, як коментарі Венса, зроблені 3 роки тому, знову з’явилися у мережі. У липні 2021-му в інтерв’ю з Такером Карлсоном на Fox News Джеймс Девід поділився своєю думкою про те, що країною керує "купка бездітних жінок-кошатниць, які нещасні через своє життя та вибір, який вони зробили, і тому вони хочуть зробити нещасною й решту країни". Сенатор від Огайо конкретно назвав Гарріс, щоб стверджувати, наче "все майбутнє демократів контролюється людьми без дітей".

Раніше Камала відкрито розповідала про тісний зв’язок з дітьми чоловіка протягом багатьох років, називаючи їх своїм "нескінченним джерелом любові та чистої радості". Вона також розповіла про свої міцні стосунки з першою дружиною чоловіка: "Знати Коула та Еллу означає знати, що їхня мати Керстін – неймовірна". Політикиня зазначила, що вони з жінкою домовилися бути друзями та підтримувати дітей. "Ми іноді жартуємо, що наша сучасна сім’я занадто функціональна", – додала віцепрезидентка.

Напередодні зірка "Друзів" Дженніфер Еністон відверто розкритикувала Джеймса Девіда Венса за сексистське висловлювання про Камалу Гарріс. Артистка щиро занепокоєна тим, що потенційним віцепрезидентом США може стати чоловік, який називає таких жінок "бездітними кошатницями". Подробиці – у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповів цікаві факти про Камалу Гарріс: у 5 років захистила подругу від хулігана, а Сімпсони "передбачили" її перемогу на виборах президента США. Крім того, політикиня приділяла особливу увагу освіті: вчилася день і ніч.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Періс Хілтон попозувала для відвертих фото у кампейні спіднього Agent Provocateur 8 сентября 2024

Світська левиця Періс Хілтон, яка днями попозувала для сексі фото у кампейні спіднього Agent Provocateur, ще має козир у рукаві.

Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього 7 сентября 2024

Співачка Alina Pash випустила новий англомовний сингл під назвою "Bad Witch" та відьомський кліп на нього.

У Києві між станціями метро Либідська та Деміївська йде обкатка поїздів 7 сентября 2024

У Києві між станціями метро Либідська та Деміївська йде обкатка поїздів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Антонюк Марьяна 0.2
Антонюк Марьяна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше