Єфросиніна на "Баляндрасах" пригадала свій факап та зізналася, що зробить після 60

17 августа 2024

Маша Єфросиніна на сцені "Баляндрасів" пригадала кілька дотепних заголовків, які про неї колись з'являлися на TabloID

фото Олег Сошко

15-го серпня у столичному ресторані "Прага" відбувся факап-стендап від УП й TabloID "Баляндраси". Вечір, який був присвячений кумедним фейлам із життя зірок та публічних людей, запам’ятався також дотепами від ведучих журналіста Романа Кравця й телеведучої Маші Єфросиніної.

Остання в ексклюзивному коментарі TabloID також розповіла про свої факапи, вихід із зони комфорту і зізналася, яку мрію надто довго відкладала.

"Про факапи? Чесно кажучи… Я завжди плутаю імена. Через кількість людей, з якими я у своєму житті поспілкувалася, познайомилася, в мене щось відбулося. Мені по-перше, здається… в мене профдеформація. Кожна людина, яка мені каже "Вітаю", мені здається, що я з нею знайома. Я завжди роблю вигляд, що ми бачилися, але я не пам’ятаю де. Або я перепитую… Найбільша проблема, коли мені кажуть: "Ну шо, як ви тоді?". А я бл*ть, не пам’ятаю, як ми тоді, де і хто?", – зізналася Маша.

Маша Єфросиніна та Роман Кравець – ведучі факап-стендапу "Баляндраси"

фото Олег Сошко

"(Вихід із зони комфорту - ред.) зйомка в білизні, звісно. Я ж завжди, всі мої сукні, вони були такі правильні, закриті. Я не носила міні, не носила декольте. І всі-всі прекрасно знають мій довгий шлях до того тіла, якого я хотіла. І ще до війни мені запропонували великий рекламний контракт із відомим українським брендом білизни. О, до речі, ось і факап. Мені пропонують рекламну кампанію... Ми дуже довго обговорюємо, як це все буде виглядати, концепцію, хто буде знімати й таке інше. Для мене вкрай важливо, щоб це було не пошло не вульгарно, різні ракурси. Ми це проговорюємо, все це робимо. Я потроюю свої тренування, йду маститися автозасмагою, все роблю, сиджу на жорсткій системі харчування, як спортсмени сидять перед змаганнями", – розповіла Єфросиніна.

Головна редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва і ведуча Маша Єфросиніна
фото Олег Сошко

"І от 7-ма ранку. День зйомок, павільйон гігантський, купа людей… Я одягаюсь. Нахиляюся, щоб одягнутися. В мене хапає спину. І я просто знаходжуся, як прямий кут, просто у зігнутому положені. І розігнутися я не можу. Все, що залишалося, знімати мене скрюченою під прямим кутом. Я ніяк не могла розігнутися, біль такий. Відміняти зйомку неможливо, бо це оренда, люди тощо", – продовжила вона.

"І я відчувала тоді просто, що це момент мій, розмови до себе: "Або ти боїшся, або ти йдеш". Зони комфорту тут немає. Знаєте: "надел красные трусы, соответствуй и не сци". А вся моя суть настільки боялася, всі мої страхи настільки вилізли, що це був єдиний момент, коли я прям повірила, що існує психосоматика. Це не про зону комфорту. Це про злам, який в мені тоді відбувся. Скільки мені тоді (уколів - ред.) всадили в спину, в зад всюди. Приїхали всі можливі лікарі і реабілітологи. Тільки батюшку не позвали, щоб він порчу зняв. Але мене якось розігнули", – розповіла ведуча.

"І це мало хто знає, але останній кадр, де я йду, йду спиною і своїм красивим, скажемо так, заднім фасадом. Я іду з такою кількістю ін’єкцій в спині, що ось вам історія", – додала вона.

Маша ексклюзивно розповіла TabloID про свій факап

фото: Олександр Ратушняк

На питання, що їй у собі подобається, ведуча відповідає прямо.

"Я все ще дуже люблю людей. Я в них вірю і працюю для них. Моя робота – це люди. Я їх люблю. Я – працездатна. Можу працювати стільки, скільки потрібно, в будь-якому стані. Цим я можу хвалитися. Я вмію змінювати життя людей", – відповіла Маша.

У далекому майбутньому цієї риси ведуча не позбудиться, переконує вона.

"(У 60 років - ред.) я точно працюю, точно щось створюю, точно щось роблю, кудись несусь, але я дуже багато приділяю уваги реалізації своїх мрій, які я відкладала. І я точно поїду мандрувати. Поїду у кругосвітку, яку відкладала довго. Треба буде в 60 почати. Поїду в Японію. Не була там. Японія, Нова Зеландія, Бразилія і Південна Корея. Треба з'їздити, подивитися, що там люди роблять взагалі без мене", – посміхнулася й підсумувала Єфросиніна.

Нагадаємо, також на "Баляндрасах" своїми факапи поділилася блогерка Монро.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Євгена Коноплянки у їхній день народження показала сімейні розваги на конях. Фото 30 сентября 2024

29 вересня український футболіст Євген Коноплянка та його дружина, майстер спорту з бадбінтону Вікторія святкують день народження. Кохана футболіста привітала їх зі святом спільними фото.

Світоліна на милицях попозувала посеред Києва та поділилася думками про його безбар'єрність 30 сентября 2024

30-річна тенісистка Еліна Світоліна, яка нещодавно перенесла операцію на нозі, показалася на милицях посеред Києва та поділилася думками про безбар'єрність в українській столиці.

У ЦАХАЛ заявили про ліквідацію ще одного командира Хезболли 30 сентября 2024

Наубіль Каук був командиром підрозділу превентивної безпеки Хезболли та старшим членом центральної ради.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше