Яценюк назвав Повалій "потворою в людському образі" і запропонував, як можна покарати зрадників України

3 февраля 2023

Колишній премʼєр-міністр України Арсеній Яценюк різко висловився на адресу співачки-зрадниці родом з України Таїсії Повалій, яка відверто підтримує геноцид рідного народу. Експремʼєр назвав її "потворою" та запропонував гідне покарання всім українцям, які встали на бік Росії.

Таку думку він висловив в інтервʼю Дмитру Гордону на YouTube. За словами Яценюка, йому гидко слухати маячню, яку про Україну каже виконавиця (щоб подивитися відео і фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Мені бридко. Вона потвора, от і все. Це не те, що нижче людської гідності, там ніякої гідності немає. Щоб це було нижче, потрібно мати хоч якусь людську гідність", – пояснив експремʼєр України.

Він поділився, що подібних зрадників, які підтримують та спонсорують тероризм Російської Федерації в України, "до біса". Їх, на думку Арсенія Яценюка, потрібно карати.

"Це навіть не пристосуванці, не поліцаї. Це просто якісь потвори в людському образі, які не мають ні честі, ні совісті. Вони вже давно не мають батьківщини, і вони точно за такі речі повинні мати кримінальну справу", – закінчив політик.

Нагадаємо: кілька тижнів тому Таїсія Повалій заявила, що Путін "позбавляє світ від нацизму", а Росія "рятує" український народ та її особисто. На такі цинічні заяви не могла не відреагувати українська громадськість. Користувачі мережі були здивовані тим, що їхня співвітчизниця прославляє убивць, загарбників і ґвалтівників.

Як писав OBOZREVATEL раніше, у новорічну ніч на російській сцені Таїсія Повалій виконала легендарну українську композицію Володимира Івасюка "Червона рута". Багато зірок шоу-бізнесу, зокрема телеведуча Маша Єфросініна, гнівно розкритикували її за низький вчинок.

Тільки перевірена інформація в нас уTelegram-каналіObozrevatel таViber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зеленська на зустріч із королевою Данії вдягнула ошатну вишиванку з пишними рукавами 16 апреля 2024

Перша леді України Олена Зеленська зустрілась з королевою Мері у Данії і подякувала за співробітництво.

Стало відомо причину смерті Дмитра Капранова - знаменитому українському публіцистові було всього 56 років 16 апреля 2024

Лікарі запевняли, що все нормально: стало відомо причину смерті Дмитра Капранова Знаменитому українському публіцистові було всього 56 років

Як максимально використовувати потенціал Mitsubishi Outlander IV? 15 апреля 2024

Mitsubishi Outlander 4 — сучасний і популярний кросовер, який почав випускатися у 2021 році. Це комфортний та динамічний автомобіль, ідеальний варіант для сімейних людей, які бажають отримати безпечний і практичний автомобіль

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Хесторія Україна 0.2
Хесторія Україна

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше