Юрій Бардаш заявив, що український паспорт такий же непотрібний, як Україна

17 апреля 2024

Український продюсер Юрій Бардаш, який після повномасштабного вторгнення втік до РФ та отримав російське громадянство, висловився з приводу свого старого паспорту. Незважаючи на те, що зрадник активно пропагує ворожі наративи та кричить про свою прихильність до путінського режиму, від українського документу артист відмовлятися не став.

Бардаш заявив, що не бачить сенсу знищувати паспорт громадянина України. Про це засновник музичного гурту "Гриби" та Quest Pistols розповів в інтерв'ю російському ЗМІ.

"Ми стільки від цієї українізації пережили – люди, які жили весь цей час в Україні і продовжують там жити ще. У заручниках, щоправда, але тим не менш. Український паспорт, напевно, дорогий людям, які малюють собі тризуби, татуювання б'ють", – висловився він. Путініст каже, що не хоче "плювати в історію", саме тому не наважився позбутися українського паспорта.

Бардаш також пояснив, чому він вважає старий документ непотрібом. За його словами, під час отримання російського громадянства продюсер спитав, що ж йому зробити з українським паспортом, отримавши відповідь – "нічого". "Знаєте, цей український паспорт такий самий непотрібний, як Україна", – "підсумував" зрадник.

Раніше OBOZ.UA розповідав про запроданців, які продали Україну за "криваві рублі": Повалій, Лорак та інші зрадники, які отримали російські паспорти або за крок до цього.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині під час гасіння господарчої будівлі рятувальники виявили тіло чоловіка 30 апреля 2024

На Київщині під час гасіння господарчої будівлі рятувальники виявили тіло чоловіка. Подробиці трагедії Обставини та причини події встановлять правоохоронці

Дмитро Коляденко чесно відповів, чи готовий піти на фронт після вручення повістки 30 апреля 2024

Артист також пояснив, чим зараз допомагає українцям.

Жерара Депардьє взяли під варту в Парижі: його допитують у справі про домагання на знімальному майданчику 30 апреля 2024

Жерара Депардьє взяли під варту в Парижі: легендарного актора допитують у справі про домагання на знімальному майданчику Поліція на розгляд взяла лише дві скарги

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ЦНАП 5.0
ЦНАП

Отзывов: 1

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше