Зірка "Далласу" та інших американських серіалів 90-х Пет Колберт померла в 77 років

11 июля 2024

Зірка серіалу "Даллас", американська акторка Пет Колберт померла в 77 років. Смерть настала ще 23 червня, проте ЗМІ стало відомо про неї лише зараз.

Душа зірки 90-х відійшла у вічність в її будинку в Комптоні, Каліфорнія. Як пише Deadline, за останні 10 років вона перенесла три інсульти, що змусили актрису відійти від справ.

Примітно, що Пет Колберт і досі не поховали. Церемонія прощання запланована на 20 липня. Колеги зірки з сумом підтвердили новину про її смерть.

Актриса дебютувала на телебаченні 1979 року на другорядній ролі. Незабаром вона стала однією з головних героїнь мильної опери "Фламінго-роуд".

Карʼєра актриси здебільшого скаладалася з участі в серіалах, які в далекі 90-ті з задоволенням переглядали в США. Найяскравішою роллю американки вважають її героїню Дору Мей в серіалі "Даллас".

На сайті imdb стверджується, що Колберт продовжувала грати перед камерою до 2015 року. Її останній проєкт отримав назву "Якби не Його милість".

Раніше OBOZ.UA писав, що онкохвора акторка Шеннен Догерті готується до власної смерті і тому почала звільняти свою домівку від зайвих речей, щоб полегшити життя мами в майбутньому.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У РФ після атаки БПЛА сталася пожежа на нафтопроводі - ЗМІ 27 октября 2024

Місцева влада повідомила про атаку 11 БПЛА і "одиничне загоряння". ЗМІ пишуть, що йдетьмя про пожежу на диспетчерській станції нафтопроводу Дружба.

У Челябінську застрелили колишнього "вагнерівця" 27 октября 2024

За однією з версій, перехожі на вулиці помітили напівголого неадекватного чоловіка. Тоді як за іншою версією, переляканий молодик, який опинився з ним в одній квартирі, викликав співробітників правоохоронних органів.

Как выбрать идеальный чехол на iPhone 14 Pro Max 23 октября 2024

С покупкой нового смартфона iPhone 14 Pro Max неизменно встает вопрос о защите устройства. Одним из лучших способов сохранить его внешний вид и функциональность является чехол на айфон 14 про макс

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше