Зірка "Кадетів" Ольга Атанасова поставила діагноз відомому пропагандисту РФ, з яким разом працювала

10 марта 2024

Популярна українська акторка Ольга Атанасова ("Дві матері", "Лист очікування", "Різниця в віці", "Папаньки") в інтерв’ю OBOZ.UA згадала спільні зйомки з відомим російським актором та телеведучим Борисом Корчевніковим, який затято підтримує путінську агресію та постійно видає на публіку нісенітниці про Україну.

Ольга Атанасова знімалася з Корчевніковим у картині "Кадети". На той час, за її словами, в його поведінці не спостерігалося ніяких дивностей, а нині акторка воліє не бачити, що витворяє в телеефірі росіянин.

"Так вийшло, що мені запропонували дуже давно в Росії "Кадети" – це був один із перших моїх проєктів, – розповідає Ольга, як потрапила в серіал. – Я поїхала, це тоді був зовсім інший час. І постійно хтось поруч знаходився українським корінням. Це всіляко підкреслювалося, люди дуже цим пишалися. І самі росіяни чемно ставилися до України, до українців. Отаке я пам’ятаю. Чи телефонував мені хтось з них, коли почалася велика війна? Жодної людини. Але я вже давно не з ким звідти не спілкувалася".

"Не сказати, що ми були друзями, коли разом знімалися, але нормально спілкувалися, – згадує акторка про Корчевнікова, з яким разом знімалася в "Кадетах". – Він мені бачився людиною, яка багато знає. Начитаний, всім цікавився, за професією – журналіст. А тепер, як зомбі – не знаю, чим це пояснити. Мені здається, що з ним щось зовсім не в порядку. Раніше мені скидали якісь його відео, щось бачила. І прямо фізично погано ставало від тієї неправди, реально – блювотний рефлекс. Зараз, чесно, намагаюсь не дивитися".

Телеведучий Борис Корчевніков – автор і телеведучий пропагандистських проєктів "Доля людини", "Далекі близькі" та "Життя та доля" на телеканалі "Росія-1". В свої програми ура-патріот запрошує виключно героїв, які підтримують кремлівську агресію щодо України.

Раніше OBOZ.UA писав, як зірка фільму "Кадети" Корчевніков став рупором пропаганди РФ і яка "розплата" його спіткала.

Повне інтерв’ю з Ольгою Атанасовою читайте на OBOZ.UA в неділю, 10 березня.

Також читайте на OBOZ.UA інтерв’ю з відомим українським телеведучим Костянтином Грубичем – про колег-втікачів, колишню дружбу з Данилком та причини шаленої популярності Марченко.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

Глава Сил безпеки Ірану зник безвісти після поїздки до Бейрута - ЗМІ 8 октября 2024

Ісмаїл Каані приїхав до Бейруту після знищення глави Хезболи. Після ударів наприкінці минулого тижня він на зв'язок більше не виходив.

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше