Зірка "Кварталу" спародіював розбірки Шойгу і Пригожина за Соледар

24 января 2023

Актор гумористичної студії "Квартал 95" Юрій Великий не оминув увагою скандал між засновником ПВК "Вагнера" Євгеном Пригожиним та міністром оборони країни-терориста Сергієм Шойгу, котрі гризуться між собою через "захоплення" міста Соледар. Українець спародіював їхній діалог та показав, як два воєнних злочинці дійшли згоди.

За добу його ролик на YouTube зібрав півмільйона переглядів. У пародії артист постав у образі Шойгу, якому зателефонував "повар" Путіна (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

За сюжетом, міністр оборони кілька хвилин не може зрозуміти, хто йому телефонує, раз за разом перекручуючи імʼя співрозмовника, а той вперто намагається йому представитися.

"Не тупи Кожугнидович, це очільник ПВК "Вагнера". Ти що, смієшся наді мною? Це "кухар" Путіна турбує", – чути з телефону.

"Ну, по-перше, чому кухар турбує Путіна, а по-друге, нащо мені ця інформація?" – відповів йому недалекий "Шойгу".

Коли з представленням було закінчено, між героями пародії завʼязалися розбірки через зруйнований ними ж Соледар.

"Можеш робити вигляд, що не впізнав, але дай відповідь – ти якого рожна забрав собі мою перемогу? Я Соледар першим взяв. Ще два тижні тому. Ви його в нас перевзяли. Чого ж ви його не брали, коли там були ЗСУ? Ти повинен всім сказати, що це мої хлопці взяли Соледар", – заявив "кухар".

"Ми протягом останніх 6 місяців тільки те й робимо, що беремо в ЗСУ. Я всім і сказав, що це мої хлопці взяли Соледар", – парирував "Шойгу".

Щоб залагодити спір, воєнні злочинці вирішили – більше вони не заважатимуть одне одному. ПВК "Вагнера" самостійно "захоплять" Бахмут, Польщу та планету Земля, а військовослужбовці – Київ, всю Європу та Місяць. З зоряною системою Альфа Центавра домовитися не вдалося, тому її росіяни вирішили захоплювати спільними зусиллями.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Юрій Великий покепкував з Олександра Лукашенка, який зганьбився порівнянням військових аптечок НАТО та Білорусі. Українець у новій пародії показав, що зібрав для своїх військових диктатор.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ 28 марта 2024

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ. Фото і відео Підозрюваним загрожує 15 років позбавлення волі або довічне

На Київщині на парковці горіла вантажівка: в кабіні авто виявили тіло чоловіка 28 марта 2024

На Київщині на парковці горіла вантажівка: в кабіні авто виявили тіло чоловіка. Подробиці трагедії Обставини та причини події встановлять правоохоронці

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця 28 марта 2024

Вимагав 500 тис. грн хабаря за асфальтування дороги: у Києві судитимуть посадовця. Фото і відео Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше