Зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач вирішив повінчатися з дружиною через 10 років спільного життя

3 октября 2024

Зірка "Кварталу 95", український комік та актор Юрій Ткач розповів про кризу в стосунках. За словами знаменитості, він з дружиною Вікторією відчули напругу. Утім, зазначив гуморист, про розлучення після 10 років подружнього життя не йшло й мови.

Як зізнався Ткач в коментарі ЖВЛ, між парою накопичилися питання та проблеми. "І тут важливо зберегти, зберегти і ще раз зберегти. Для цього дуже круто допомагають психотерапевти, дуже круто допомагають якісь духовні практики, медитації і так далі. Все для цього згодиться", – поділився комік.

Парі вдалося пройти складний етап. Ба більше, Юрій та Вікторія вирішили обвінчатися. Поки що подружжя не обрало дату. Ткач додав – на церемонії буде небагато гостей, адже він вважає подію сакральною.

Уперше актор зустрів свою майбутню дружину на ювілеї свого батька. Через 4 роки вони побачилися знову – Вікторія прийшла на концерт колективу матері гумориста. Тоді, зізнався Ткач, почуття розгорілися з новою силою, а рік потому він зробив коханій пропозицію. "У найбільш "несподіваний момент" – вдома, коли Віка дивилася фільм, сидячи на дивані і попиваючи чай. І до речі, вона відразу відповіла "так", – розповідав знаменитість.

Раніше OBOZ.UA розповідав про загадкову дружину музиканта Пилипа Коляденко: хто став обраницею співака, якого підозрювали у стосунках з ROXOLANA. Подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ірина Федишин повідомила про негаразди зі здоров'ям 3 октября 2024

Співачка Ірина Федишин повідомила гірку новину шанувальникам, які 5-го жовтня чекали на її виступ у Львові, а 19-го - в Чернівцях. Через проблеми зі здоров'ям зірки вони переносяться.

Де отримати детальну інформацію про банківські карти та як ними правильно користуватися? 3 октября 2024

Кожному, хто не володіє інформацією, але хоче долучитися до зручних, вигідних та швидких фінансових електронних сервісів, необхідний грамотний професійний лікнеп, який пропонує інформаційний фінансовий сайт Rates

Дві третіх полонених повідомили про сексуальне насильство в Росії 3 октября 2024

Глава місії ООН з моніторингу прав людини в Україні Даніель Белл розповіла про нелюдське поводження в російському полоні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше