Зірка "Слова пацана" Микита Кологривий розповів про яскраве життя в Україні, а дитинство в Росії назвав "гетто"

17 апреля 2024

Російський актор Микита Кологривий, зірка пропагандистського серіалу "Слово пацана. Кровь на асфальте" після розлучення батьків до 7 класу жив в Україні. Через жахливу поведінку його вигнали зі школи, тому дитину відіслали до Сибіру жити з батьком у місто Новосибірськ.

Переїзд дався школяру нелегко, тому він досі з теплом згадує дитинство в Україні. Про це Кологривий розповів в інтервʼю.

"Тут мені було важко. Коли дорогою до школи, навесні, тут все тече до чортової матері, тут все ллється, мало чого зроблено... Це зовсім різні світи, розумієте. Мати в Україні, батько в Сибіру. Там тепло, сонячно, в дворі алича, груші, яблука, виноград, волоські горіхи, каштани. Тут – горобина, горобина і все", – сказав актор.

Дитинство в Україні він охарактеризував лише теплими словами. Запевнив, що жив у достатку, багато гуляв і добре ладнав з матір'ю. Приїхавши до РФ, він відчув себе "як у гетто".

"Мати сказала, що якби не батьківське виховання, я міг би опинитися в інших місцях. Чарівна помах його чарівної руки зможе зупинити мої якісь бажання. Не можна було спізнюватися, не дай Бог, від мене сигаретами буде тхнути. Міг і отримати, якщо запізнюся хвилин на п'ять або ще щось. Він карав не лише ременем. Наприклад, чудовими завданнями перенести цеглу", – розповів актор.

До слова, його мама і досі живе в Україні та спілкується з сином. Її новий чоловік служить в лавах ЗСУ, але Кологривий підтримує окупантів.

Раніше OBOZ.UA писав, що 2023 році актор записав терористам та вбивцям пафосну подяку за "захист та безпеку". Росіянин висловив своє захоплення учасниками так званої "спецоперації". Зробив він це у військовій формі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Військовий батальйон США перебуватиме в Литві безстроково 2 мая 2024

Латвійський міністр оборони Лаурінас Кащюнас заявив, що американський військовий контигент перебуватиме в країні необмежений час.

Стало відомо, хто поставив номер alyona alyona & Jerry Heil для Євробачення-2024 2 мая 2024

Режисерка та кліпмейкерка, одеситка Таню Муіньо стала постановницею номера alyona alyona & Jerry Heil на Євробаченні-2024.

Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент 2 мая 2024

Навіть Netflix це бачив. Даша Трегубова розкрила інсайд, чому після 2014 року Україна продовжувала виробляти російськомовний контент Акторка зізналася, що раніше підтримувала російськомовний контент

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше