Зірка Дитячого Євробачення-2008 Вікторія Петрик нарешті згадала про війну в Україні, але Росію ворогом не назвала

31 декабря 2023

Одеситка та учасниця Дитячого Євробачення 2008 року від України Вікторія Петрик нарешті згадала про батьківщину у контексті масованого обстрілу, що сколихнув країну 29 грудня. Однак, незважаючи на це, Росію співачка ворогом не назвала.

Петрик виклала Insta-stories з наслідками прильотів у рідній Одесі, однак підписала фото вона  "Odessa" – англійською мовою і на російський манір. Мовою окупанта назва міста біля моря пишеться з двома літерами "с", в українській мові – з однією.

Зараз українка проживає за кордоном, судячи з соцмереж – в Іспанії, куди виїхала після повномасштабного вторгнення. Достеменно невідомо точне місце перебування Петрик, однак за актуальними даними, її родина разом з молодшою сестрою оселилися у США.

До 24 лютого 2022 року позиція зірки Дитячого Євробачення була вкрай неоднозначною. Дівчина неодноразово виступала на російській сцені після анексії Криму у 2014 році. Вона заявляла, що її мати росіянка, тож Вікторія має багато родичів у РФ.

Петрик також наголошувала, що вважає простих людей невинними у війні, а розбиратися мають "нагорі". За цей час артистка жодного разу не згадувала про Одесу та звірства окупантів.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, куди зникла і як змінилася зірка Дитячого Євробачення-2008 Вікторія Петрик: ігнорує війну, прославляє Росію, а її чоловік краде авто.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві з 18 травня військовозобов'язані зможуть оновити свої дані у ЦНАПах 17 мая 2024

Все працює: у Києві з 18 травня військовозобов'язані зможуть оновити свої дані у ЦНАПах В країні продовжується загальна мобілізація

Чехія планує пілотний проєкт допомоги з повернення українців додому 17 мая 2024

Проєкт триватиме з червня по листопад, участь у ньому можуть узяти іноземці, які проживають у Чехії через війну в Україні. Підкреслюється, що це не стосується військової служби українців.

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус 17 мая 2024

Новий iPad Pro виявилося не так просто зігнути, незважаючи на його тонкий корпус

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше