Зірка фільмів Marvel Кріс Гемсворт порушив важливе правило на Met Gala 2024

15 мая 2024

Головний актор фільмів "Тор" і "Месники" Кріс Гемсворт зізнався, що під час фестивалю костюмів Met Gala 2024 ухилився від протоколу під час модного заходу та знімкував, що є забороненим на заході. Ба більше, це не було одне чи два фото, а, за словами зірки, "купа селфі".

Відомо, що Met Gala позиціонує себе, як шоу без телефонів, тому будь-який знімок, або навіть відповідь на повідомлення є порушенням правила. Однак, відомо, що більш пильно контролюють публікації фотографій з місця подій у соцмережах. І хоч Гемсворт так і не показав жодного фото, він не зміг змовчати та розповів в інтерв'ю E! News про свою пакость.

"Купа селфі. Селфі скрізь. Багато селфі в моєму телефоні. Наприклад... Коли я це зробив? Видалімо це", – сказав він.

На Met Gala 2024 Гемсворт прилетів з Австралії із дружиною актрисою Ельзою Патакі. Цьогорічним дрес-кодом балу був "Сад часу", а основною тематикою "Сплячі красуні: пробудження моди", через що подружжя з'явилося на "червоній" доріжці у синхронних ніжних образах. Зірка "Месників" одягнув костюм-трійку кремового кольору від бренду Tom Ford, а його кохана – довгу золотисту сукню із горловиною, прикрасивши зачіску золотою діадемою.

"Ми з дружиною живемо в Австралії. Тому від будь-якого великого шоу-нагородження ми не втомилися, тому що воно все ще нове та захоплююче. І це, зокрема, еклектична група людей, яка відрізняється від звичайного натовпу, знаєте, кінопремій, які ми проводимо… спортсмени, музиканти, художники, тому ми провели справді веселу ніч", – розповів Гемсворт.

Нагадаймо, публіку спантеличила поведінка Кари Делевінь на Met Gala 2024. Дехто навіть припускав, що акторка під наркотиками.

Нагадаймо, раніше OBOZ.UA писав, які ще правила існують на Met Gala, які пильно контролюються. Існують й певні дивні традиції, як от обов'язкова оплата свого запрошення та попереднє узгодження образів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Хезболла пообіцяла "мститися" за вибухи пейджерів 18 сентября 2024

Вибухи пейджерів сталися на півдні Лівану, в південних передмістях Бейрута, відомих як Дахіє, та в східній долині Бекаа - усі ці місця є опорними пунктами Хезболли.

У США представникам виборчих комісій розіслали листи з погрозами 18 сентября 2024

ФБР "працює з партнерами", щоб визначити, скільки листів було надіслано, особу або осіб, відповідальних за листи, і мотиви листів.

У Ярославлі сталася масштабна пожежа на паливному складі 18 сентября 2024

Вогонь охопив понад 450 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі постраждали шестеро співробітників МНС.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше