Зірка серіалу "Будинок дракона" Олівія Кук розповіла про "вирізані сцени" з 2 сезону

18 июня 2024

Американський серіал "Будинок дракона" знову повернувся на екрани після дворічної перерви. Акторка приквелу Олівія Кук, яка зіграла Алісенту Хайтауер, розповіла, що, через певну кількість "вирізаних сцен", розвиток подій у другому сезоні здивує поціновувачів стрічки.

У першому епізоді розкриваються сексуальні стосунки між колишньою дружиною короля Вісеріса та сером Крістоном Коулом, який порушив обітницю цнотливості, що прийняв, отримавши титул члена гвардії Вісеріса. На думку зірки, це може шокувати глядачів, адже вони не бачили жодних кадрів, у яких відображається початок їх роману, пише Metro.co.uk.

Із перших сцен стає зрозуміло, що Алісента Хайтауер насолоджується новими стосунками із лицарем, забувши минулий "тягар", який вона відчувала із королем. Поява нових відносин у серіалі може бути дещо незрозумілою для глядачів, адже вони не знатимуть, звідки ті беруть початок.

"Це цікаво, тому що були моменти, які натякали на це у другому сезоні, але ви знаєте, заради відповідного хронометражу все просто вирізали", – розповіла зірка.

До того ж акторка зазначила, що такий розвиток подій шокує шанувальників, адже раніше Алісента засуджувала Крістона, який порушив надану клятву з Рейнірою.

Олівія Кук зізналася, що рішення "вирізати" сцени початку відносин викликало певні труднощі з відображенням передісторії, незважаючи на те, що вона, разом зі своїм партнером, знала, що все відбудеться саме таке.

Раніше OBOZ.UA розповідав про 12 фільмів та серіалів, які варто переглянути шанувальникам стрічки "Бріджертони".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві запровадять обмеження руху для вантажівок 26 июня 2024

У Києві запровадять обмеження руху для вантажівок

Клопотенко вперше пояснив свою скандальну "мрію" посадити у клітку дівчину і спостерігати, як вона їсть 26 июня 2024

Клопотенко вперше пояснив свою скандальну "мрію" посадити у клітку дівчину і спостерігати, як вона їсть Чимало користувачів підтримали ресторатора

Під Києвом двоє кошенят і квартира ледь не згоріли через недбалість господарів 26 июня 2024

Під Києвом двоє кошенят і квартира ледь не згоріли через недбалість господарів. Подробиці і фото Нині тваринам нічого не загрожує

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше