У Києві патрульні зупинили порушника комендантської години з ознаками сп’яніння та наркотиками в салоні авто

16 мая 2024

У Подільському районі Києва правоохоронці зупинили автомобіль, який їздив вулицями міста під час комендантської години. У процесі спілкування у водія виявили ознаки сп'яніння, а в салоні авто знайшли зіп-пакет з речовиною, схожою на наркотичну.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Надалі з порушником спілкуватимуться слідчі.

"Патрулюючи в Подільському районі, патрульні помітили автомобіль Volkswagen, який рухався вулицею в період комендантської години. Під час спілкування з водієм ми помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. Провівши поверхневу перевірку, інспектори виявили у чоловіка зіп-пакет з речовиною, схожою на наркотичну", – розповіли в пресслужбі.


Порушника було затримано, а для подальшого з'ясування всіх обставин події на місце викликали слідчих. Пізніше чоловіка доправили до медичного закладу для проходження огляду на стан сп'яніння.

Нагадаємо, у Києві водій вантажівки протаранив легковик, а потім виїхав на узбіччя, де пошкодив відбійники та обірвав електромережу. Після цього він ще й випив алкоголю.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці влаштували погоню за порушником ПДР на автомобілі Audi. Як виявилось, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Як вибрати настільні ігри для сімейної відпустки 21 октября 2024

Сімейна відпустка — це чудова можливість відпочити, провести час разом і відволіктися від суєти. У такі моменти на допомогу приходять настільні ігри — вони чудово урізноманітнюють дозвілля

Такси Мукачево — Львов: безопасное и надёжное межгородское такси 15 октября 2024

Поездка из Мукачево во Львов — это популярный маршрут среди тех, кто путешествует по Закарпатью. Такси становится одним из самых удобных способов передвижения, предлагая прямое сообщение и комфорт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Обережно шахраї 0.1
Обережно шахраї

Отзывов: 1

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше