У ФРН радикали спалили дачний будинок глави Rheinmetall

2 мая 2024

Дачний будиночок глави німецького оборонного концерну Rheinmetall Арміна Паппергера спалили ліві екстремісти, обурені постачанням зброї Україні. Про це повідомляє Telegram-канал BILD на русском в середу, 1 травня.

Інцидент стався в ніч перед вівторком, 30 квітня у Хермансбурзі на півночі Німеччини. Відповідальність за підпал взяли ліві екстремісти, бо на їхній погляд компанія є "одним із бенефіціарів так званого переломного моменту". Цим терміном (Zeitenwende) канцлер ФРН Олаф Шольц називає війну в Україні.

Радикали вважають, що Rheinmetall навмисно накопичує "різні старі типи танків", які тепер "можуть продати Україні разом із боєприпасами за величезний прибуток". Вони вважають, що "Rheinmetall планує, виробляє та вбиває не лише в національному масштабі".

Спецслужби ФРН розслідують підпал та перевіряють справжність заяви.

Нагадаємо, раніше Армін Паппергер заявив, що Європі треба відмовитися від думки, що США обов'язково прийдуть на допомогу в разі виникнення військової загрози для неї. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Каннах відкрився 77-й кінофестиваль з росіянами на червоній доріжці та режисером Лозницею, який захищав російську культуру 16 мая 2024

У Каннах відкрився 77-й кінофестиваль: з росіянами на червоній доріжці та режисером Лозницею, який захищав російську культуру Фігурант гучних скандалів представить фільм про війну

Гайді Клум, Джейн Фонда, Меріл Стріп та інші вразили ефектними луками на відкритті Каннського кінофестивалю 16 мая 2024

У Франції стартував щорічний Каннський кінофестиваль, який традиційно збирає на своєму хіднику найкращих представників індустрії: режисерів, акторів, продюсерів та інших зірок світового масштабу.

Как устроено производство спирта марки «Пшеничная слеза»? 16 мая 2024

В мире элитного алкоголя особое место занимает этиловый спирт класса «Пшеничная слеза» — уникальный продукт, созданный украинскими специалистами в качестве аналога всемирно известной марки «Альфа»

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча Роман 5.0
Романча Роман

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше