Відома акторка, чоловік якої пішов на війну, звернулася до українців

27 июня 2024

Акторка Євгенія М’якенька ("Юрчишини", "Папік", "Вир", "Колишня", "Довга дорога до щастя", "Серце матері" та ін.), чоловік якої нещодавно підписав контракт на службу в ЗСУ, зізналася, що з того часу почала по-іншому дивитися на українських чоловіків, на їхні вчинки. Актор Олександр Зарубей, що перебуває в шлюбі з акторкою М’якенькою, родом з Луганщини.

Актриса розповіла, що категорично проти того, щоб українці, що знаходяться зараз в тилу, виставляли напоказ своє веселе життя, поки їхні співвітчизники ризикують собою в окопах. Про це Євгенія М’якенька розповіла інтерв’ю OBOZ.UA.

"Знаєте, коли Олександр пішов добровольцем, я якось по-іншому почала дивитися на інших чоловіків, на їхні вчинки, – каже Євгенія М’якенька. – Особливо, коли потрапила якось на Хрещатик увечері. Скільки здорових мужиків веселяться по ресторанах – мене прямо це конкретно вибісило. Я не кажу, що всі зараз повинні встати й піти воювати – ні, мова не про це. Навіть військові кажуть, що їм потрібні поряд люди, для яких це свідомий вибір. Бо треба воювати, а не переживати за того, хто морально не готовий. Але коли хтось під час війни поводиться відверто похабно – це боляче. Люди в окопах сидять, життям ризикують. За що? Щоб ти в ресторані веселився? Не треба так напоказ. У багатьох українців розбомбили будинки, повбивали родичів. Ну навіщо їм таке бачити? Я вже кілька разів чула: "Нехай інші йдуть воювати. Я не дурний". А що ти будеш потім розповідати своїм дітям? Синок, я був ухилянтом, дома сидів, боявся вийти? На кого вони повинні рівнятися? Ким виростуть?"

"Зараз мій чоловік на навчанні, – продовжує Євгенія М’якенька. – Ще з початку повномасштабної війни рвався. Сам з Алчевська – зараз це тимчасово окупована територія. Батьки там. І всі ці роки в нього серце не на місці. Спочатку я, коли чула від нього, що хоче йти на фронт, починала плакати, а зараз неймовірно ним пишаюся. Коли почалося вторгнення, він подався в тероборону. Патрулював із чоловіками територію. І йому трошки легше стало, відчув себе корисним. Потім ми з ним, як волонтери, пів року працювали на одному YouTube-каналі – в програмі для людей, які виїхали за кордон. Спілкувалися, розпитували, як їм там".

"Але розмови про те, що треба йти на війну – не закінчувалися, – згадує акторка. – Де не ходимо-їздимо, звертав увагу на постери: "Вривайся у Третю штурмову". Казав, що якщо буде непричетним до того, що відбувається, то потім сильно картатиме себе. В підсумку у 39 років пішов на контракт у ЗСУ. Що він розповідає про своє теперішнє життя? Нещодавно приїздив до нас з сином, ліг спати ввечері на ліжко, а потім каже: "Може, мені на підлогу перелягти? Бо зараз оце звикну до комфорту". Він потрапив, як мріяв, у Третю окрему штурмову бригаду ЗСУ. Місяць проходив підготовку, зараз набуває фах".

Раніше OBOZ.UA писав про історію кохання актора-воїна Феліпенка та його відомої дружини: вона перша запросила на побачення, а перед 24 лютого пара розійшлася

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як купити міні трактор? Що потрібно знати перед тим 30 июня 2024

Купівля мінітрактора — це важливий крок для будь-якого фермера чи власника невеликого господарства. Але як обрати правильний мінітрактор, щоб він відповідав усім вашим потребам? Почнемо з визначення основних вимог та потреб

Екс-"ВІА Гра" Романова у Дубліні зустрілася з рідними після тривалої розлуки. Фото 29 июня 2024

Екс-"ВІА Гра" Міша Романова, яка через повномасштабну війну разом із сином проживає у Німеччині, подалася у подорож до Ірландії.

У Перу стався потужний землетрус магнітудою 7,2 29 июня 2024

Землетрус відчувався у прилеглих регіонах Аякучо, Іко та столиці країни місті Ліма. На одній із доріг стався каменепад, кілька населених пунктів ізольовані.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше