Стало відомо про випадок у залі Євробачення 2024, який мало не зірвав виступ Jerry Heil та alyona alyona

8 мая 2024

Представниці України на Євробаченні 2024, які потрапили до гранд-фіналу пісенного конкурсу за результатами голосування глядачів, Jerry Heil та alyona alyona мало не зірвали свій номер через дим, що не дозволяв нормально дихати. Перед конкурсантками виступав представник Великої Британії Olly Alexander, який якраз закінчував свій номер в пелені.

Попри те, що між виступами обидвох країн минула всього-на-всього хвилина, а до читання репу знадобилося ще трохи часу, alyona alyona все ж поскаржилася, що через димові шашки вона ледве могла виступити, щоб не збитися та тримати дихання рівним. Відео із її зізнанням з'явилося у TikTok "5 каналу".

"Було неочікувано, що в залі палили димові шашки. І було дуже складно дихати, але ми переможемо", – розповіла реперка, а Jerry Heil додала: "Альона зачитала просто в нереальних умовах".

На кадрах з виступу українок помітно, як поява alyona alyona на сцені супроводжується скупченням диму. Ймовірно, це було зроблено, щоб надати екстравагантності номеру, ефекту туманності на фоні та акцентувати увагу за самій постаті.


Як виступили alyona alyona та Jerry Heil

Глядачів у залі та біля екранів вразили не тільки пісня та сильний вокал українок, а й потужна постановка. Номер українського дуету розпочався ефектним виходом Jerry Heil зі скель, що розійшлися. Потім до неї приєдналася і alyona alyona. Перша постала перед глядачами величезною голограмою. А у фіналі номера співачки лежали на сцені немов в оточенні інших жінок.

Вже перед самим оголошенням результатів першого півфіналу стало відомо, що Jerry Heil під час виступу отримала невелику травму – забила коліно. Ніякої рани на тілі співачки не було, однак вона поскаржилася, що може мати синяк.

Травмувалася вона, ймовірно, коли падала на коліна після першого приспіву. Дівчина також показала незначні синяки, які отримала на сцені, – але учасниці досконало завершили свою постановку. Їй забинтували ногу, а на кількох кадрах помітно, як Jerry Heil розтирає постраждалу частину коліна.

За день до першого півфіналу alyona alyona також травмувалася (зламала ніготь та подряпала коліно), але під час проведення репетиції. Реперка впала на сцені, проте не розгубилася, встигла піднятися і почати свою партію без затримок, а після виступу заявила, що так би зробила кожна українська жінка. Єврофани навіть побачили в інциденті символізм, адже саме це і уособлює номер учасниць з України – боротьбу з труднощами.

Варто зазначити, що OBOZ.UA вестиме текстову онлайн трансляцію другого півфіналу Євробачення 2024. З хронікою першого півфіналу можна ознайомитися за посиланням.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як у першому півфіналі виступили дві країни із "Великої п'ятірки" та країна-господар – Швеція.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Під Києвом п’яний водій легковика збив 8-річного хлопчика 19 мая 2024

Під Києвом п’яний водій легковика збив 8-річного хлопчика. Подробиці та фото Чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі

Чіпи стали "новою нафтою" у боротьбі світових держав за лідерство 19 мая 2024

Чіпи стали "новою нафтою" у боротьбі світових держав за лідерство

Саша Бо показалася в сльозах та з новою зачіскою. Фото 19 мая 2024

Українська блогерка Олександра Тарнавська, яка більш відома як Саша Бо показалася перед підписниками з новою зачіскою.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше