В Індії чоловік 30 років переховувався від поліції

9 августа 2022

В Індії поліцейські затримали найвідомішого злочинця Ома Пракаша - також відомого як Паша, який переховувався протягом 30 років у сусідньому штаті Уттар-Прадеш. Про це повідомляє ВВС.

Зазначається, що зловмисник зробив підроблені документи та отримав сім'ю. Також він керував вантажівкою, їздив довколишніми селами у складі групи, яка виконувала релігійні пісні, і навіть знявся в 28 малобюджетних місцевих фільмах.

Але успіх остаточно залишив його, коли поліція заарештувала 65-річного чоловіка в його будинку в нетрях у місті Газіабад. Зараз він перебуває під вартою і не коментує висунуті проти нього звинувачення. Відомо, що він у 1992 році скоїв вбивство. Однак про кримінальне минуле і про те, що він одружений нова, кохана Паші не знала і тепер звинувачує його в зраді.

Раніше повідомлялося, що Високий суд південного штату Керала ухвалив ухвалу про арешт російського вантажного судна MV MAIA-I.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережу виклали найвідоміші образи Тіни Кароль від 90-х і до сьогодні: як змінювалася зірка. Фото 27 апреля 2024

Співачка Тіна Кароль, справжнє ім’я якої Тетяна Ліберман, вважається сучасною українською фешн-іконою. Вона тривалий час шукала свій стиль, експериментувала із зачісками, але завжди залишалася білявкою. А червона помада – її справжня візитівка.

Как выбрать надежные входные двери? 27 апреля 2024

Безопасность жилища – одна из приоритетных задача. Для решения этой проблемы необходимо выполнить комплекс мероприятий, одним из звеньев которого является установка надежных входных дверей

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Шахраї 1.1
Шахраї

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше