Стало відомо хто із зірок Голлівуду не приховував огиди до країни-окупанта ще задовго до вторгнення

28 декабря 2022

Своїми злочинними діями Росія спонукала весь світ ставитися до неї з побоюванням та ненавистю. Багато світових зірок стали на бік України, підтримуючи нашу країну не лише гарними словами. Однак є й такі, хто задовго до війни не приховував своєї зневаги до РФ.

OBOZREVATEL зібрав добірку знаменитостей, які публічно заявляли про свою нелюбов до країни-окупанта. До цього списку можна віднести співачок Леді Гагу та Кеті Перрі, акторів Джима Керрі, Марка Руффало та інших.

1. Леді Гага

Ще 10 років тому виконавиця гучного у 2022 році хіта "Bloody Mary" Леді Гага зізналася, що їй не імпонує Росія через ненависницькі погляди уряду на суспільно-політичний рух ЛГБТ.

2. Кеті Перрі

Відношення американської співачки Кеті Перрі до Росії змінювалися кілька разів. Якось у своєму інтерв'ю зірка заявила, що ніколи не відвідає цю країну. Однак незабаром вона змінила свою точку зору та приїхала до Москви. Ще через кілька років 38-річна вокалістка у вечірньому шоу Джиммі Кіммела наголосила, що не повернеться знову до РФ.

3. Джим Керрі

Актор Джим Керрі у 2018 році вирішив видалити свою сторінку у Facebook на знак протесту проти російського впливу на американські вибори. Він написав у Twitter, що Facebook нібито отримав прибуток від російського втручання у вибори й засновники нічого не роблять, щоб це зупинити.

4. Марк Руффало

Американський актор і активіст не раз, як і Леді Гага, говорив про своє невдоволення політикою РФ щодо ЛГБТ-спільнот. А шість років тому він виступив проти Дональда Трампа, назвавши його другом Володимира Путіна.

5. Морган Фріман

Навесні 2022 року актору та режисеру Моргану Фріману заборонили в'їзд у Російську Федерацію. Причиною цього стало його висловлювання в 2017 році, що потрібно боротися проти Москви, оскільки в уряда зріють підступні плани щодо США.

6. Дженніфер Лоуренс

32-річна американка показує свою огиду до загарбників яскравіше за інших героїв цієї добірки. Після зйомок у фільмі "Червоний горобець" (2018) актриса зізналася, що не хоче нічого спільного мати з РФ. Вона відмовляється відповідати на запитання російських журналістів та одного разу попросила пресу Росії залишити захід.

Нещодавно OBOZREVATEL повідомляв, які українські зірки перейшли державною мовою з початку війни. Вони почали не лише випускати пісні українською мовою, а й спілкуватися нею у побуті. Деяких на цей крок спонукали передплатники, інші – заявили про свою позицію.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аня Тейлор-Джой вразила ефектним вбранням у Каннах 18 мая 2024

У Франції триває Каннський кінофестиваль-2024, на парадних хідниках якого зірки вражають ефектними вбраннями.

Тарабарова показала, що назнімали її діти. Фото 18 мая 2024

Співачка Світлана Тарабарова повеселила фотоконтентом, який назнімали її троє дітей - Іван, Марія та Поліна - до чиїх бешкетних рученят потрапив матусин телефон.

Олександр "Терен" Будько пояснив, чому іде на "Холостяк" 18 мая 2024

Після того, як стало відомо, що героєм нового сезону шоу "Холостяк" стане ветеран російсько-української війни Олександр "Терен" Будько, претендентки на його серце на деякий час обвалили сайт каналу СТБ.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше