Ізраїль завдав авіаударів у Сирії недалеко від бази РФ - Reuters

16 августа 2022

Вчора, 14 серпня, війська Ізраїлю завдали авіаударів по об'єктах іранських військових неподалік бази РФ у Тартусі на сирійському узбережжі Середземного моря - поблизу алавітського регіону місцевого диктатора Башара Асада. Про це, посилаючись на джерела в регіональній розвідці та сирійських військових, пише Reuters.
 
Раніше повідомлялося про трьох убитих і трьох поранених сирійців в результаті двох одночасних ізраїльських атак на південь від Тартуса і ще однієї атаки на столицю.
 

Як пише агентство, "двоє перебіжчиків із Сирії, знайомих з регіоном", повідомляють, що удари по північно-східних околицях Дамаска завдано аванпостам ліванського проіранського угруповання Хізбалла.
 
Сирійський офіцер розповів Reuters, що була атакована іранська база біля села Абу-Афса на південь від портового міста - поряд із станцією ППО та РЛС, що розташована поблизу.
 

Агентство зазначає, що російські військові в Сирії "регулярно заплющують очі" на ізраїльські авіаудари по, як вважається, спонсорованих Іраном розгортаннях і постачаннях зброї.
 
Нагадаємо, в ніч на неділю, 14 серпня, недалеко від Стіни Плачу в Старому місті Єрусалима було обстріляно автобус, два автомобілі та пішоходів. Загалом поранено не менше восьми людей. Постраждалих доставлено до єрусалимських лікарень. Відомо, що четверо поранених-туристи зі США, члени однієї сім'ї.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ 28 марта 2024

Готували удари по Київській телевежі та підрозділах Генштабу ЗСУ: СБУ викрила агентурну групу ФСБ. Фото і відео Підозрюваним загрожує 15 років позбавлення волі або довічне

Стало відомо, збуджує чи гальмує алкоголь сексуальне життя 28 марта 2024

Надмірне вживання алкоголю шкідливе для вашого здоров'я.

У Києві внаслідок зіткнення із легковиком загорівся мопед 28 марта 2024

У Києві внаслідок зіткнення із легковиком загорівся мопед. Подробиці і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше