ЗСУ використовують недоліки окупантів під Авдіївкою - ISW

5 марта 2024

Українські захисники успішно відбивають атаки окупантів на захід від Авдіївки, використовуючи недоліки російської армії. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики зазначають, що російські військові блогери заявляють про те, що на деяких російських мотострілецьких підрозділах нема гранатометів, необхідних для ураження української бронетехніки.

За словами, російських "військкорів" російське командування продовжує використовувати неточні карти, які переоцінюють російський контроль над місцевістю.

Ресурс DeepState інформує, що станом на 3 березня село Орлівка не перебувало під повним контролем росіян. Однак між Тоненьким і Орлівкою ворог трохи покращив своє тактичне становище.

Нагадаємо, в ОСУВ Таврія повідомили, що село Бердичі Донецької області, розташоване неподалік Авдіївки, не окуповане росіянами, чутки про це не відповідають дійсності. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українець Артем Котенко встановив рекорд на Дитячому Євробаченні 2024 30 сентября 2024

Українець Артем Котенко встановив рекорд на Дитячому Євробаченні 2024. Відео 12-річний підліток привернув увагу публіки до пісенного шоу

Донька Брюса Вілліса і Демі Мур попозувала у перлинах для чуттєвих фото 30 сентября 2024

33-річна донька американських акторів Демі Мур та Брюса Вілліса, Скаут Вілліс вразила прихильників новою чутливою зйомкою.

У ЦАХАЛ заявили про ліквідацію ще одного командира Хезболли 30 сентября 2024

Наубіль Каук був командиром підрозділу превентивної безпеки Хезболли та старшим членом центральної ради.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше