Зв’язав жінку, пограбував та залишив поблизу лісосмуги: на Київщині суд виніс вирок грабіжнику-рецидивісту

4 июля 2024

У Київській області суд визнав винним раніше судимого, зокрема, за вбивство, чоловіка, який пограбував нову знайому. Зловмисник зв’язав потерпілу, забрав її цінні речі та залишив поблизу лісосмуги.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Наступні 9 років злодій проведе за гратами.

"У вересні 2022 року він звільнився з установи відбування покарань і через рік скоїв новий злочин. Чоловік познайомився з жінкою на сайті знайомств. Після віртуального спілкування вона приїхала до нього в гості. Декілька днів пара проживала в столиці, а потім поїхала у селище Глеваха", – розповіли в пресслужбі.

Поблизу лісосмуги у населеному пункті зловмисник декілька разів вдарив свою знайому та мотузкою зв’язав їй руки і ноги. Після цього заволодів особистими речами потерпілої, грошима, паспортами і з місця скоєння злочину втік. Зв’язана жінка проповзла по дорозі понад 350 метрів, завдяки чому їй вдалось покликати на допомогу.

Раніше засуджений неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності й 18 років свого життя провів у місцях позбавлення волі за крадіжки, грабежі, викрадення офіційних документів та умисне вбивство. Вироком суду 38-річного мешканця Київської області за грабіж із застосуванням насильства та викрадення документів визнано винним.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Солом’янському районі Києва правоохоронці затримали раніше неодноразово судимого чоловіка, який, за інформацією слідства, причетний до пограбування. Зловмисник вихопив з рук перехожого телефон та втік, проте невдовзі його затримали поліцейські.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві суд виніс вирок чоловіку, який намагався обікрасти пасажирку маршрутки 6 июля 2024

Затримали на гарячому: у Києві суд виніс вирок чоловіку, який намагався обікрасти пасажирку маршрутки. Фото Наступні п’ять років він проведе за гратами

Експерти дали поради, як охолодити кімнату у спеку 6 июля 2024

Як охолодити кімнату у спеку?

Шукають F-16: Росія моделює систему обстрілів 6 июля 2024

Росія моделює систему обстрілів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Сумки и одежда 0.8
Сумки и одежда

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше