Мешканка Канади розказала про жахливе життя через лотерею

26 июня 2024

Виграли 17 млн дол: жінка говорить про жахливе життя через лотерею

Одна мешканка Канади поділилася історією про те, як життя її сім'ї кардинально змінилося після того, як її батько виграв у лотерею 17,3 млн дол. З моменту виграшу люди зіткнулися з нав'язливими шахраями і випадковими людьми, які вимагали в них гроші, повідомляє dailystar.co.uk.

Після лотереї батько роздав частину суми родичам. Приблизно, по 25 тис кожному. Жінка розповідає, що через заздрість її знайомі постійно обговорювали та ображали її. Крім того, сім'ю намагалися ошукати шахраї, які видавали себе за близьких, що потребують грошей.

Вона зазначає, що несподіваний успіх став великим бонусом, проте в її особистому житті з'явилося кілька неприємних моментів. Знайти нових друзів також стало для неї непростим завданням. Кавалери, дізнаючись про удачу, намагаються їй сподобатися.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 18-річний хлопець виграв 1000000 дол. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки 28 сентября 2024

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки. Відео Вони проводили час у одному зі столичних закладів

В Україні запровадили нове водійське посвідчення з посиленим захистом 28 сентября 2024

В Україні запровадили нове водійське посвідчення з посиленим захистом

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше