Apple братиме гроші за деякі функції в iPhone

13 августа 2024

Apple братиме гроші за деякі функції в iPhone

Apple планує щомісяця стягувати з власників iPhone від 10 до 20 дол за використання функцій штучного інтелекту під назвою Apple Intelligence. За даними аналітиків Counterpoint Research, на які посилаються в CNBC, таким чином компанія зможе посилити зростання свого прибуткового сервісного напряму. Однак передбачається, що на початковому етапі деякі функції будуть доступні безкоштовно.

Поки незрозуміло, який підхід вибере Apple: є ймовірність, що компанія запропонує новим користувачам безкоштовний доступ до нейромережевих технологій на обмежений термін, а потім введе платну підписку, аналогічну iCloud+. Іншим сценарієм може стати надання базових функцій безкоштовно зі змогою оплати за преміальні можливості, як це робить OpenAI.

Представлений у червні 2024 року пакет Apple Intelligence відкриває доступ до інструментів, створених із використанням алгоритмів ChatGPT від OpenAI, Google Gemini та інших. Наразі "карти" доступні розробникам, які працюють із бета-версією iOS 18.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що квітчасті болванки iPhone 16 засвітилися на відео. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Цукерберг показав, як проводить час із 1,5-річною донечкою 21 сентября 2024

Американський медіамагнат Марк Цукерберг, котрий є щасливим татусем трьох дівчаток, показав, як корисно проводить час із молодшою з них - півторарічною Аурелією.

38-річна вдова Г’ю Гефнера закрутила роман з біологом та назвала головну різницю між ним і засновником Playboy 21 сентября 2024

Вдова Г’ю Гефнера закрутила роман з біологом та назвала головну різницю між ним і засновником Playboy. Фото 38-річна модель не вірила, що знайде своє кохання

Експерт відповів, чи можливо в РФ повторити те, що зробили з "Хезболлою" 21 сентября 2024

Експерт відповів, чи можливо в РФ повторити те, що зробили з "Хезболлою"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше