Apple допоможе в переписі населення України

4 апреля 2023

Apple допоможе в переписі населення України

Міністерство цифрової трансформації України хоче провести післявоєнний перепис населення за підтримки компанії Apple. У планах відомства - переосмислити і спростити процес. Про це повідомляє УНІАН.

"Багато інформації можна отримати завдяки верифікації в реєстрах, щоб не смикати наших громадян і не запитувати те, що і так можна побачити завдяки деперсоналізованій синхронізації певних реєстрів. Це буде один із найсучасніших та найінноваційніших переписів населення у світі", - пояснив очільник Мінцифри Михайло Федоров.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Україна стане провідною країною з упровадження інновацій у кібербезпеці, захисті об'єктів критичної інфраструктури та військовій сфері.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Євгена Коноплянки у їхній день народження показала сімейні розваги на конях. Фото 30 сентября 2024

29 вересня український футболіст Євген Коноплянка та його дружина, майстер спорту з бадбінтону Вікторія святкують день народження. Кохана футболіста привітала їх зі святом спільними фото.

Світоліна на милицях попозувала посеред Києва та поділилася думками про його безбар'єрність 30 сентября 2024

30-річна тенісистка Еліна Світоліна, яка нещодавно перенесла операцію на нозі, показалася на милицях посеред Києва та поділилася думками про безбар'єрність в українській столиці.

У Києві сталась бійка між компанією молодих людей і чоловіком 30 сентября 2024

У Києві сталась бійка між компанією молодих людей і чоловіком: перші деталі і фото На місце події приїхали правоохоронці та лікарі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше