Apple готує "дешеву" заміну смартфонам і комп'ютерам

18 октября 2023

Apple готує "дешеву" заміну смартфонам і комп'ютерам

Apple має намір випустити спрощену версію своєї гарнітури змішаної реальності Vision Pro. При цьому, її ціна має бути знижена з 3500 дол (127 643 грн) до 1500 - 2000 дол (54704 - 72939 грн), повідомляє Bloomberg.

Технногігант думає, що йому вдасться створити заміну смартфонам і комп'ютерам. Для скидання цінника прибереться одна з ключових фішок - EyeSight. Мова про проектування очей на зовнішньому дисплеї. Тобто, йде візуалізація на зовнішньому екрані, якщо очі спрямовані назовні через камеру.

Загалом Vision може отримати слабший чіп, екрани меншої роздільної здатності, скорочену кількість камер і датчиків. В оригіналі 12 камер. Крім зазначеного, є ймовірність, що компанія зробить вибір у бік спрощених дизайну і матеріалу корпусу.

До слова, після інформації про дату виходу спрощенки, увага мас переключилася саме на неї.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в мережу просочилися характеристики iPhone 16 Pro. Він може отримати 6 камер з нагоди виходу згаданої вище гарнітури. І до речі, ось огляд на варіант, який вийде в 2024 році за ціною.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта 8 октября 2024

Нову "Міс Росія" з Чувашії зацькували за зовнішність і походження: який вигляд має головна "красуня" країни-окупанта. Фото Росіяни не зацінили її рівні зуби

Названо один інгредієнт, який потрібно додавати до чаю, щоб покращити імунітет 8 октября 2024

Чай має безліч корисних властивостей — він сприяє травленню і діє як протизапальний засіб. Все завдяки тому, що цей напій містить багато антиоксидантів. Однак, кажуть експерти, є один інгредієнт, який допоможе зробити чай ще кориснішим для здоров'я.

Посилені удари Shahed і вночі, і вдень: експерт розкрив плани окупантів 8 октября 2024

Посилені удари Shahed і вночі, і вдень: експерт розкрив плани окупантів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше