Apple готує одразу дві презентації: список нових гаджетів

29 августа 2023

Apple готує одразу дві презентації: список нових гаджетів

Apple на осінь поточного року намітила одразу дві презентації - у вересні та жовтні. На заходах світ має побачити нові смартфони, фірмовий годинник і комп'ютери, повідомляє Bloomberg.

У вересні головним пострілом мають стати iPhone 15. Серед нововведень - перехід на роз'єм USB-C. Ultra-модель уже охрестили найдорожчим iPhone в історії. Купертинівці хочуть поставити ультразум-об'єктив. Інші новинки - смарт-годинники Watch Series 9 і Watch Ultra. Бюджетні Watch SE 3 по виходу намічені на наступний рік. Цей івент відбудеться 12 вересня.

Наприкінці жовтня до показу готуються перші комп'ютери Mac на базі фірмових чипів Apple M3. Потенційними кандидатами на таке серце вважаються iMac 24", MacBook Air 13" і MacBook Pro 13. 

techno.bigmir.net

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дружина Тайсона Ф'юрі показала нащадків в осінніх декораціях та відповіла на хейт підписників 7 октября 2024

Дружина британського боксера Тайсона Ф'юрі, Періс сфотографувала своїх дітей біля осінніх декорацій та нарвалася на хейт від підписників.

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку 7 октября 2024

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку. Подробиці, фото і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

Астрономи призивають китайців до совісті — їх нові інтернет-супутники світять так, що їх видно навіть без телескопа 7 октября 2024

Астрономи призивають китайців до совісті — їх нові інтернет-супутники світять так, що їх видно навіть без телескопа

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше