F-16 і Mirage 2000 для України: пілоти США пояснили різницю

11 июня 2024

F-16 і Mirage 2000 для України: пілоти США пояснили різницю

Поки Україна очікує F-16, стало відомо, що нам пообіцяли літаки Mirage 2000-5. Американські пілоти анонімно поділилися своєю думкою з обох приводів.

Одному з льотчиків пощастило політати на обох винищувачах. Дельтаподібне трикутне крило Mirage 2000 не дасть добре маневрувати при ближньому бою.

"Ми припинили робити їх 60 років тому. Не можу сказати нічого хорошого про них. Найнебезпечніше в них те, що вони зовсім не усвідомлюють, наскільки вони погані", - підкреслив він.

В іншого пілота думка не така. Він зазначає, що французи можуть виробляти непогані речі. Щодо аспекту навчання, то цей процес може пройти швидше, ніж з F-16. Усе тому, що вимоги до рівня англійської, знання західних тактик/процедур не такі суворі.

"Також відпаде потреба шукати і наймати інструкторів із компаній-підрядників або місця в навчальних центрах, а напряму проводити підготовку в стройових частинах із діючими військовими інструкторами", - пояснив український бойовий льотчик.

Хоч F-16 переплевиває за всіма показниками, французькі Mirage 2000 можуть добре доповнити нашу винищувальну авіацію, у складі якої лише МіГ-29 і Су-27. До сказаного додає ще один експерт - якщо літаки з Франції зможуть нести Scalp або Storm Shadow, то це буде вагомий плюс. Оскільки F-16 під них не пристосовувалися.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Storm Shadow i Scalp підривають окупантів. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Грошей на допомогу українцям цієї зими мало - ООН 27 сентября 2024

Більш ніж половина потужностей України з виробництва електроенергії знищена під час російських атак.

Вакарчук згадав, як написав пісню "Друг", яку гурт ZIFERBLAT переспівав у проєкті Кароль 27 сентября 2024

Український гурт ZIFERBLAT став новим гостем YouTube-шоу співачки Тіни Кароль "Дім звукозапису". Колектив, який брав участь у нацвідборі на Євробачення-2024, переспівав легендарний хіт Океану Ельзи "Друг".

Ахтем Сеітаблаєв про свої зради, рукоприкладство щодо жінки та майже відсутні стосунки з меншою донькою 27 сентября 2024

Актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв розказав, що поки йому не вдалося налагодити стосунки з молодшою донькою Сафіє. Її мама, друга ексдружина зірки, продюсерка Іванна Дядюра теж із ним не спілкується, бо, напевно, ображена через його зраду.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

BactoSfera DARSONVAL Black 4.9
BactoSfera DARSONVAL Black

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше