Facebook на півгодини "помер" в усьому світі, а потім знову "воскрес"

19 июня 2014

Сьогодні близько 11:00 за київським часом перестала працювати соцмережа Facebook. Все почалося зі збоїв - сторінки почали повільно завантажуватися, а потім перестали працювати зовсім.

У спробі зайти на сайт, користувачі бачили таке повідомлення: "Вибачте, щось пішло не так. Ми працюємо над тим, щоб це виправити як можна швидше".

 

Крім того, не працював і мобільний додаток соцмережі, і чат Facebook. На сторонніх сайтах зникли кнопки шерінгу.

Цікаво, що сайт соцмережі впав не тільки в Україні, але й у всьому світі. Про це свідчить шквал твітів, які наводнили Twitter в перші хвилини збою Facebook.

Через півгодини соцмережа таки запрацювала, а представники Facebook заявили, що це був всього лише збій, не вдаючись у подробиці того, що ж насправді змусило соцмережу "померти" на півгодини.

"Раніше вранці у нас був збій, який на короткий час зробив Facebook недоступним для користувачів". Ми вирішили проблему швидко, і тепер ми повернулися на 100%. Вибачаємось за незручності, які ми заподіяли", - заявили в Facebook. До цього, в грудні 2012 року, сайт соцмережі не працював протягом 45 хвилин у багатьох країнах світу. Збій тоді торкнувся користувачів Facebook в Північній Америці, Західній Європі та Росії.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Верховного лідера Ірану сховали після ліквідації лідера Хезболли - ЗМІ 29 сентября 2024

Іран намагається визначитися з наступним кроком після того, як Ізраїль оголосив про знищення Хасана Насралли, стверджують джерела.

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві 29 сентября 2024

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві. Фото Від цих зворушливих світлин ваше серце розтане

Родина Бекхемів підтримала Вікторію на її модному показі. Фото 29 сентября 2024

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем представила свою нову колекцію весна-літо 2025 на Паризькому тижні моди. Підтримати її на показ прийшла вся родина та багато знаменитостей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше