Facebook та Twitter відмовилися блокувати акаунти прихильників Навального - ЗМІ

25 декабря 2014

Facebook і Twitter відмовилися блокувати сторінки користувачів-прихильників російського опозиціонера Олексія Навального, якого прокуратура вимагає посадити у в'язницю на 10 років.

Про це із посиланням на власні авторитетні джерела повідомляє "Дождь".

20 грудня на вимогу Генеральної прокуратури сторінка прихильників Навального у Facebook для планування вуличних акцій на його підтримку була заблокована.

За даними джерел видання, обговорення ситуації у Facebook відбувалося в штаб-квартирі корпорації в Каліфорнії, після чого було прийнято рішення не блокувати всі наступні сторінки прихильників Навального.

При цьому, додає видання, Facebook усвідомлює, що подібні дії можуть призвести до повної блокування соцмережі в Росії і приймає ці ризики.

В той же час, 22 грудня компанія Twitter також прийняла рішення не блокувати акаунти прихильників Навального. Користувачам будуть пересилатися листи з вимогою Роскомнадзора видалити цю інформацію, проте до тих, хто відмовиться зробити це, ніякі санкції застосовуватися не будуть, розповіло джерело. У компанії також готові до повної блокування на території Росії.Видання також додає, що ні Facebook, ні Twitter не робили офіційних заяв з цього приводу.

Хочешь узнать больше - читай отзывы

tsn.ua

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Путін озвучив "базу" для потенційних переговорів 17 мая 2024

Якщо почнуться переговори, то Росія буде виходити "з реалій на землі", попередив російський правитель.

Хезболла атакувала Ізраїль понад 70 ракетами 17 мая 2024

Ізраїльська армія повідомляє, що десятки ворожих ракет перехопила їхня система Залізний купол.

Зеленська зізналася, що засмучує її у власних дітях та в які моменти вдається "жити майже нормально" 17 мая 2024

Перша леді Олена Зеленська у своїх інтерв’ю переважно говорить про суспільні ініціативи, соціальні проєкти та політику. Однак подекуди дозволяє розкрити і трохи особистого. Зокрема, про дітей.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше