Google може віддалено стирати додатки з Android-смартфонів

17 января 2024

Google може віддалено стирати додатки з Android-смартфонів

Кожен з нас під час купівлі додатків або ігор у Google Play не є їхнім власником. Оскільки Google може стирати їх у будь-який момент, повідомляє gHacks.

Один з подібних випадків стався з тими, хто купив гру Wayward Souls, випущену в 2014 році. Через певний проміжок часу вона зникла з маркету та користувацьких пристроїв. На Reddit юзери підтвердили зникнення додатків та ігор. Є інформація, що станом на червень минулого року зникли по всьому світу понад 300 ігор.

На сайті підтримки заявляється, що користувачі Android можуть користуватися іграми та додатками після того, як вони видалені з магазину. На практиці це виявилося не так.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що новий вірус на Android обходить блок телефону по пальцю. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как выбрать идеальный чехол на iPhone 14 Pro Max 23 октября 2024

С покупкой нового смартфона iPhone 14 Pro Max неизменно встает вопрос о защите устройства. Одним из лучших способов сохранить его внешний вид и функциональность является чехол на айфон 14 про макс

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 4

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше