LG представила монітор у валізі

6 июня 2023

LG представила монітор у валізі за 32 тис грн

LG випустила монітор-чемодан під назвою StanbyME Go. Пристрій важить майже 13 кг і має доволі хитру конструкцію. Відповідний ролик з'явився на YouTube.

Екран висувний, утримуваний, з регулюванням кута нахилу і висоти. Є можливість змінювати орієнтацію - вертикальна/горизонтальна. Розмір дисплея 27 дюймів. Він рідкокристалічний, роздільна здатність Full HD, частота оновлення 60 Гц. Підтримуються стандарти Dolby Vision, HDR10 і HLG.

Робота StanbyME Go може йти від батареї, якої вистачить на 3 години, і від мережі. Операційна система WebOS. Є виходи на YouTube, Netflix. Можна запускати ігри. У комплект ще входить пульт дистанційного керування.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що вийшов перший у світі ноутбук без екрану. 

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Заріцька показалася за катанням на сапборді 3 октября 2024

Фронтвумен гурту Kazka Олександра Заріцька останні теплі дні цього року проводжає водними розвагами у столиці. В сторіс свого Instagram вона показалася за катанням на сапборді.

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали 3 октября 2024

Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали Деякі із зірок мають спільне коріння із королівськими особами

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос 3 октября 2024

Помер зірка "Міцного горішка 2" Джон Еймос Актору було 84 роки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше