Nokia готується до запуску 4G на Місяці

1 апреля 2023

Nokia готується до запуску 4G на Місяці

Nokia готується до запуску мережі 4G на Місяці. Компанія відправить відповідне обладнання на ракеті SpaceX найближчими місяцями. Про це повідомив головний інженер Луїс Маестро Руїс Де Теміно, передає CNBC.

Мережа живитиметься від базової станції з антеною. Її розмістять у посадковому модулі Nova-C. Також процес забезпечить апарат на сонячних батареях. Між модулем і марсоходом встановлять LTE-з'єднання. Обладнання хочуть розташувати на місячному кратері Шеклтон. Технологію спеціально розробляли так, щоб вона витримувала екстремальні космічні умови.

Nokia задумала проект під потреби NASA та ініціативи Artemis, у рамках якої астронавтів відправлять на поверхню єдиного природного супутника нашої планети. Востаннє люди були на Місяці 1972 року. Крім того, компанія хоче показати, що наземні мережі можуть задовольняти комунікаційні потреби позаземних місій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Місяць багатий на приховані запаси води. Вона міститься в крихітних скляних намистинках.

techno.bigmir.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Актор Володимир Ніколаєнко – про роль Зеленського та підозріле мовчання росіян на зйомках у Києві 30 сентября 2024

"Ось вам ще одна повістка". Актор Володимир Ніколаєнко – про призов до лав ЗСУ, роль Зеленського та підозріле мовчання росіян на зйомках у Києві Відомий артист дав інтерв’ю OBOZ.UA

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку 30 сентября 2024

Реперка Doja Cat у сукні FROLOV підтримала Україну на фестивалі в Нью-Йорку: разом ми маємо силу. Відео Раніше вона вже була в одязі українських брендів

У ЦАХАЛ заявили про ліквідацію ще одного командира Хезболли 30 сентября 2024

Наубіль Каук був командиром підрозділу превентивної безпеки Хезболли та старшим членом центральної ради.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше